Belediyeden okullarda temizlik çalışması

Baykan 27.09.2023 - 12:28, Güncelleme: 27.09.2023 - 12:28 20581+ kez okundu.
 

Belediyeden okullarda temizlik çalışması

Baykan Belediyesi, okul bahçelerinde temizlik çalışması başlatıldı.
Baykan Belediyesi okullarda temizlik çalışmalarına başlandı. Baykan Havel Mahallesinde bulunan Mehmet  Akif Ersoy ilkokulunda Belediye ekiplerince temizlik faaliyeti gerçekleştirildi. Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, temizlik ve onarım çalışmalarının diğer okullarda da periyodik olarak devam edeceğin belirtti. Öğrencilerin nezih bir ortamda eğitim ve öğretim görebilmeleri için çalışmalarının süreceğini kaydetti. (Haber Merkezi)
Baykan Belediyesi, okul bahçelerinde temizlik çalışması başlatıldı.

Baykan Belediyesi okullarda temizlik çalışmalarına başlandı. Baykan Havel Mahallesinde bulunan Mehmet  Akif Ersoy ilkokulunda Belediye ekiplerince temizlik faaliyeti gerçekleştirildi.

Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, temizlik ve onarım çalışmalarının diğer okullarda da periyodik olarak devam edeceğin belirtti.

Öğrencilerin nezih bir ortamda eğitim ve öğretim görebilmeleri için çalışmalarının süreceğini kaydetti.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.