Berberlerde Ramazan Bayramı yoğunluğu

Siirt 08.04.2024 - 20:21, Güncelleme: 08.04.2024 - 20:22 2486+ kez okundu.
 

Berberlerde Ramazan Bayramı yoğunluğu

Berber salonları Ramazan Bayramı öncesi müşteri yoğunluğu yaşıyor.
Ramazan bayramı nedeniyle salonlarından müşteri eksik olmayan berberler yığılmaların oluşmaması ve müşterilerinin mağdur olmaması için randevu sistemiyle çalışıyorlar. Berberler bayram gününe kadar bu yoğunluğun devam edeceğini belirterek gece geç saatlere kadar çalıştıklarını söylüyor. Ramazan bayramı nedeniyle Kurtalanlı berberlerde yoğunluktan ötürü randevu sıralarının neredeyse dolduğunu aktarırken yoğun bir tempo içerisinde olduklarını dile getirdi. Kurtalan’da faaliyet gösteren Argin erkek kuaför işletme sahibi olan Abdullah Argin “Ramazan bayramına kısa bir süre kaldığını dile getirerek elimizden geldikçe çalışıyoruz. Müşterilerimizi mağdur etmemek için bayram sabahına kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi. Kuaför salonlarımızda sıra oluşmasın diye randevu sistemiyle çalışıyoruz. Müşterilerimize saat belirliyoruz sırası gelen müşterilerimiz gelip beklemeden tıraş olup gidiyor.” dedi. Berber ustası Abdullah Argin, bayramlarda yoğunluğuyla mesai yaptıklarını ifade ederek neredeyse gün içinde hiç oturamadıklarını dile getiriyor. (Abdulaziz ÖZCAN)
Berber salonları Ramazan Bayramı öncesi müşteri yoğunluğu yaşıyor.

Ramazan bayramı nedeniyle salonlarından müşteri eksik olmayan berberler yığılmaların oluşmaması ve müşterilerinin mağdur olmaması için randevu sistemiyle çalışıyorlar.

Berberler bayram gününe kadar bu yoğunluğun devam edeceğini belirterek gece geç saatlere kadar çalıştıklarını söylüyor.

Ramazan bayramı nedeniyle Kurtalanlı berberlerde yoğunluktan ötürü randevu sıralarının neredeyse dolduğunu aktarırken yoğun bir tempo içerisinde olduklarını dile getirdi.

Kurtalan’da faaliyet gösteren Argin erkek kuaför işletme sahibi olan Abdullah Argin “Ramazan bayramına kısa bir süre kaldığını dile getirerek elimizden geldikçe çalışıyoruz. Müşterilerimizi mağdur etmemek için bayram sabahına kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Kuaför salonlarımızda sıra oluşmasın diye randevu sistemiyle çalışıyoruz. Müşterilerimize saat belirliyoruz sırası gelen müşterilerimiz gelip beklemeden tıraş olup gidiyor.” dedi.

Berber ustası Abdullah Argin, bayramlarda yoğunluğuyla mesai yaptıklarını ifade ederek neredeyse gün içinde hiç oturamadıklarını dile getiriyor.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.