Bingöl tekstil atölyelerini ziyaret etti

Siirt 14.02.2024 - 17:22, Güncelleme: 14.02.2024 - 17:22 3516+ kez okundu.
 

Bingöl tekstil atölyelerini ziyaret etti

DEM Parti Kurtalan Belediye Eş Başkan Adayı Ali Rıza Bingöl ve parti heyeti seçim çalışmaları kapsamında Kurtalan’da faaliyet gösteren tekstil atölyelerini ziyaret etti.
DEM Parti Kurtalan Belediye Eş Başkan Adayı Ali Rıza Bingöl ve parti heyeti Kurtalan’da faaliyet gösteren Işıklar Tekstil ile Niv Tekstil Firmalarının atölyelerini ziyaret ederek yönetici çalışanlarıyla bir araya geldi.  Yapılan Ziyaret programına DEM Parti Kurtalan İlçe Başkanı Nail Asma ve parti üyeleride katılırken Tekstil Firması yetkileri atölyelerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.  Tekstil çalışanlarıyla da bir araya gelen DEM Partililer adına konuşan Bingöl, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde bütün çalışanların oylarına talip olduğunu aktararak “İlçemize yatırım yapan, yapılan bu yatırımların gelişimini ve ileri bir seviyeye gitmesini sağlayan iş adamlarımıza ve emekçi kardeşlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. 31 Mart Pazar günü Allahın izni ve halkımızın iradesiyle Kurtalan Belediye Başkanı olarak seçilirsem emekçi kardeşlerimize ve işverenlerimize belediyenin bütün hizmet kapılarını sonuna kadar açacak, onlara ayrıcalık tanıyarak ilçemizin gelişimini ve halkımızın refah seviyesini yükseltecek her türlü girişimin arkasında duracağım. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın.” dedi. (AA)
DEM Parti Kurtalan Belediye Eş Başkan Adayı Ali Rıza Bingöl ve parti heyeti seçim çalışmaları kapsamında Kurtalan’da faaliyet gösteren tekstil atölyelerini ziyaret etti.

DEM Parti Kurtalan Belediye Eş Başkan Adayı Ali Rıza Bingöl ve parti heyeti Kurtalan’da faaliyet gösteren Işıklar Tekstil ile Niv Tekstil Firmalarının atölyelerini ziyaret ederek yönetici çalışanlarıyla bir araya geldi. 

Yapılan Ziyaret programına DEM Parti Kurtalan İlçe Başkanı Nail Asma ve parti üyeleride katılırken Tekstil Firması yetkileri atölyelerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Tekstil çalışanlarıyla da bir araya gelen DEM Partililer adına konuşan Bingöl, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde bütün çalışanların oylarına talip olduğunu aktararak “İlçemize yatırım yapan, yapılan bu yatırımların gelişimini ve ileri bir seviyeye gitmesini sağlayan iş adamlarımıza ve emekçi kardeşlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. 31 Mart Pazar günü Allahın izni ve halkımızın iradesiyle Kurtalan Belediye Başkanı olarak seçilirsem emekçi kardeşlerimize ve işverenlerimize belediyenin bütün hizmet kapılarını sonuna kadar açacak, onlara ayrıcalık tanıyarak ilçemizin gelişimini ve halkımızın refah seviyesini yükseltecek her türlü girişimin arkasında duracağım. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın.” dedi.

(AA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.