Bu akaryakıt zammı kontak kapattırır!

Ekonomi 10.08.2023 - 12:16, Güncelleme: 10.08.2023 - 12:16 1829+ kez okundu.
 

Bu akaryakıt zammı kontak kapattırır!

Bu gece yarısından itibaren motorine 1 lira 80 kuruş zam geliyor. Zammın ardından motorinin litresi 39 liranın üzerine çıkıyor.
Son dönemde akaryakıta üst üste gelen zamlara bir yenisi daha ekleniyor. Dolar kuru ve petrol fiyatlarındaki yükseliş sonrası bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litresi 1 lira 80 kuruş artacak. Petrol fiyatlarının 87 doların üzerine çıkarak son ayların en yüksek seviyesini görmesi ve dolar kurunun da 27 liranın üstüne çıkmasının ardından motorine 1 lira 80 kuruş zam geldi. Alınan bu zam kararı araç sürücülerini kara kara düşündürmeye başladı. Bazı vatandaşlar bu zammın kontak kapattıracağını, artık otomobil yerine toplu taşıma araçlarını kullanacaklarını belirttiler. (Haber Merkezi)    
Bu gece yarısından itibaren motorine 1 lira 80 kuruş zam geliyor. Zammın ardından motorinin litresi 39 liranın üzerine çıkıyor.

Son dönemde akaryakıta üst üste gelen zamlara bir yenisi daha ekleniyor. Dolar kuru ve petrol fiyatlarındaki yükseliş sonrası bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litresi 1 lira 80 kuruş artacak.

Petrol fiyatlarının 87 doların üzerine çıkarak son ayların en yüksek seviyesini görmesi ve dolar kurunun da 27 liranın üstüne çıkmasının ardından motorine 1 lira 80 kuruş zam geldi.

Alınan bu zam kararı araç sürücülerini kara kara düşündürmeye başladı.

Bazı vatandaşlar bu zammın kontak kapattıracağını, artık otomobil yerine toplu taşıma araçlarını kullanacaklarını belirttiler.

(Haber Merkezi)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.