Çarşı merkezine giren kamyon ve tırlar tehlike oluşturuyor

Siirt 05.04.2024 - 14:09, Güncelleme: 05.04.2024 - 14:09 2074+ kez okundu.
 

Çarşı merkezine giren kamyon ve tırlar tehlike oluşturuyor

Uzun ve geniş dorseli nakliye araçları Kurtalan çarşı merkezinde trafik yoğunluğunun fazla olduğu saatlerde ilerleyerek büyük tehlike oluşturuyor.
Uzun ve geniş dorseli nakliye araçlarının Kurtalan çarşı merkezine germesi trafikte sıkışıklığa neden olurken otomobil sürücüleri bu araçların çarşı merkezinin işlek caddelerinde ilerlemesinin büyük tehlike oluşturduğunu belirtiyor. Uzun ve geniş dorseler nedeniyle nakliye araçları dönüşlerde büyük zorluk yaşarken çarşı merkezinde ilerleyen araçların durmasına ve trafikte sıkışmalara neden oluyor. Çarşı merkezinde otomobiliyle yol alan Refik Ayaz, uzun dorseli araçların çarşı merkezine girmemesi gerektiğini belirtirken “Uzun dorseli bu nakliye araçların trafiğin yoğun olduğu saatlerde çarşı merkezine girmemeleri gerekiyor. Girseler bile çarşıda yoğunluğun daha az olduğu saatlerde girmeleri kaza riskini düşürür. Gördüğünüz gibi iftar saatine dakikalar kalmışken çarşıda yoğunluk var ve bu uzun dorseli nakliye aracı Kurtalan çarşı merkezinin işlek caddelerinden olan Beykent Caddesinde yol almaya çalışıyor ve dönüşlerde zorluk yaşıyor. Son derece tehlikeli bir durum, uzun dorseli nakliye aracı şoförlerinin çarşı merkezine girmemeye özen göstermesi lazım.” dedi. (Abdulaziz ÖZCAN)
Uzun ve geniş dorseli nakliye araçları Kurtalan çarşı merkezinde trafik yoğunluğunun fazla olduğu saatlerde ilerleyerek büyük tehlike oluşturuyor.

Uzun ve geniş dorseli nakliye araçlarının Kurtalan çarşı merkezine germesi trafikte sıkışıklığa neden olurken otomobil sürücüleri bu araçların çarşı merkezinin işlek caddelerinde ilerlemesinin büyük tehlike oluşturduğunu belirtiyor.

Uzun ve geniş dorseler nedeniyle nakliye araçları dönüşlerde büyük zorluk yaşarken çarşı merkezinde ilerleyen araçların durmasına ve trafikte sıkışmalara neden oluyor.

Çarşı merkezinde otomobiliyle yol alan Refik Ayaz, uzun dorseli araçların çarşı merkezine girmemesi gerektiğini belirtirken “Uzun dorseli bu nakliye araçların trafiğin yoğun olduğu saatlerde çarşı merkezine girmemeleri gerekiyor. Girseler bile çarşıda yoğunluğun daha az olduğu saatlerde girmeleri kaza riskini düşürür. Gördüğünüz gibi iftar saatine dakikalar kalmışken çarşıda yoğunluk var ve bu uzun dorseli nakliye aracı Kurtalan çarşı merkezinin işlek caddelerinden olan Beykent Caddesinde yol almaya çalışıyor ve dönüşlerde zorluk yaşıyor. Son derece tehlikeli bir durum, uzun dorseli nakliye aracı şoförlerinin çarşı merkezine girmemeye özen göstermesi lazım.” dedi.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.