Çiftçilere müjde! Traktör fiyatlarında yılı sonu kampanyaları başladı

Siirt 07.12.2023 - 21:59, Güncelleme: 07.12.2023 - 21:59 2351+ kez okundu.
 

Çiftçilere müjde! Traktör fiyatlarında yılı sonu kampanyaları başladı

Traktör fiyatlarında 13’e varan indirim kampanyalar başladı.
Otomotiv sektöründeki düş ve güzlük dönem ekimlerin bitmesiyle traktör fiyatlarında gerileme yaşanırken bazı traktör bayileri ise indirim kampanyaları yapmaya başladı. Yüzde 13 oranında gerçekleşen indirim kampanyası ile bazı çiftçiler kullandıkları traktörlerin yerine yeni ve daha fazla özelliğe sahip traktör koymak için bayilerin yolunu tutu. Kurtalan’da Bingöl Kardeşler Case İH Traktör bayisi olan İbrahim Bingöl, 2023 yılı sonuna bir ay kalmışken bağlı oldukları traktör markasının 2023 yılı üretimi olan traktörleri yıl bitmeden satmak için indirim kampanyası başlattığını ifade etti.  “Döviz kuru ve enflasyondaki artış nedeniyle 2023 yılı boyunca pahalılaşan traktör fiyatları 2’inci el otomobil piyasasındaki düşüş ve güzlük dönem çiftçilik faaliyetlerinin tamamlanmasıyla traktöre azalan talep azaldı. Bağlı olduğumuz fabrikalar bu nedenlerden ötürü yüzde 13’e varan indirim kampanyasıyla traktör fiyatlarını indirerek ödemede kolaylıklar sağlıyorlar.” şeklinde konuşan Bingöl “Şimdi traktör almanın tam zamanı.” dedi. (Abdulaziz ÖZCAN)
Traktör fiyatlarında 13’e varan indirim kampanyalar başladı.

Otomotiv sektöründeki düş ve güzlük dönem ekimlerin bitmesiyle traktör fiyatlarında gerileme yaşanırken bazı traktör bayileri ise indirim kampanyaları yapmaya başladı.

Yüzde 13 oranında gerçekleşen indirim kampanyası ile bazı çiftçiler kullandıkları traktörlerin yerine yeni ve daha fazla özelliğe sahip traktör koymak için bayilerin yolunu tutu.

Kurtalan’da Bingöl Kardeşler Case İH Traktör bayisi olan İbrahim Bingöl, 2023 yılı sonuna bir ay kalmışken bağlı oldukları traktör markasının 2023 yılı üretimi olan traktörleri yıl bitmeden satmak için indirim kampanyası başlattığını ifade etti.

 “Döviz kuru ve enflasyondaki artış nedeniyle 2023 yılı boyunca pahalılaşan traktör fiyatları 2’inci el otomobil piyasasındaki düşüş ve güzlük dönem çiftçilik faaliyetlerinin tamamlanmasıyla traktöre azalan talep azaldı. Bağlı olduğumuz fabrikalar bu nedenlerden ötürü yüzde 13’e varan indirim kampanyasıyla traktör fiyatlarını indirerek ödemede kolaylıklar sağlıyorlar.” şeklinde konuşan Bingöl “Şimdi traktör almanın tam zamanı.” dedi.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.