Cizrespor Kulüp Başkanı ve bazı taraftarlardan ilçedeki hastane için anjiyo ünitesi talebi

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 03.05.2024 - 17:00, Güncelleme: 03.05.2024 - 15:04 1563 kez okundu.
 

Cizrespor Kulüp Başkanı ve bazı taraftarlardan ilçedeki hastane için anjiyo ünitesi talebi

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ta Cizrespor Kulüp Başkanı Maruf Sefinç ve bazı taraftarlar ilçedeki hastaneye anjiyo ünitesi kurulmasını istedi.Sefinç ve bazı taraftarlar ilçede 1 Mayıs'ta geçirdiği kalp krizi sonucu 39 yaşında hayatını kaybeden eski Cizrespor Kulüp Müdürü Cengiz Şeremet'in mezarı başında bir araya geldi.Gazetecilere açıklama yapan Sefinç, kalp krizi sonucu yaşanan ölümlerin önüne geçilmesi, kalp ve damar hastalıklarının teşhisi ve acil müdahale yapılabilmesi için ilçedeki hastaneye anjiyo ünitesi kurulmasını istediklerini söyledi.Sefinç, Şırnak Cizre Dr.Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi'ne anjiyo ünitesi kurulması halinde hasta sevkinin de önüne geçilmiş olacağını ifade etti.Taraftarlar adına açıklama yapan Bahattin Sabuncu, çevre ilçe ve köylerden her gün çok sayıda hastanın sağlık hizmeti için Cizre'ye geldiğini belirterek, hastanede anjiyo ünitesine ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ta Cizrespor Kulüp Başkanı Maruf Sefinç ve bazı taraftarlar ilçedeki hastaneye anjiyo ünitesi kurulmasını istedi.

Sefinç ve bazı taraftarlar ilçede 1 Mayıs'ta geçirdiği kalp krizi sonucu 39 yaşında hayatını kaybeden eski Cizrespor Kulüp Müdürü Cengiz Şeremet'in mezarı başında bir araya geldi.

Gazetecilere açıklama yapan Sefinç, kalp krizi sonucu yaşanan ölümlerin önüne geçilmesi, kalp ve damar hastalıklarının teşhisi ve acil müdahale yapılabilmesi için ilçedeki hastaneye anjiyo ünitesi kurulmasını istediklerini söyledi.

Sefinç, Şırnak Cizre Dr.Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi'ne anjiyo ünitesi kurulması halinde hasta sevkinin de önüne geçilmiş olacağını ifade etti.

Taraftarlar adına açıklama yapan Bahattin Sabuncu, çevre ilçe ve köylerden her gün çok sayıda hastanın sağlık hizmeti için Cizre'ye geldiğini belirterek, hastanede anjiyo ünitesine ihtiyaç duyulduğunu söyledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
cizrecizrem571@gmail.com
(03.05.2024 21:40 - #528)
Nüfusu 300 Bine dayanan Tarihi İpekyolu Güzergahında bulunan, her gün binlerce insanın sağlık,ticaret ve turizm amaçlı geldikleri CİZRE'miz de ANJİYO ÜNİTESİNİN olmaması genç yaşlı çok sayıda hemşehrilerimizin kalp krizi sonucunda diğer HASTAHANELERE nakil esnasında VEFAT etmektedirler. Bu genç yaşta kaybettiklerimiz Cizre Spor emektar Kaptanı sağlık personeli merhum Faruk İŞTEKAL,Cizre Spor Yönetim Kurulundan merhum Ş.Mesut Mekki KÜNİ ve üç gün önce toprağa verdiğimiz Kulüp Müdürümüz merhum Cengiz ŞEREMET. Kalp krizi, yetmezliği,spazm vs vs sebebi ile nice canlar yollarda kayıp ettik, bu duruma DEVLETİMİZİN acilen çözüm bulmasını istemek en doğal haktır. Cizre Spor Kulübü Başkanı ve Taraftarlarının HALKIN sesine öncü olmalarını takdir eder, Merhum Kulüp Müdürü Cengiz ŞEREMET e rahmetler niyaz ederim.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)