Çöpe atılan ekmekler temizlik görevlilerince toplanıyor

Siirt 07.03.2024 - 17:25, Güncelleme: 07.03.2024 - 17:25 1762+ kez okundu.
 

Çöpe atılan ekmekler temizlik görevlilerince toplanıyor

Çöp konteynırlarına atılan ekmekler israfa neden olurken Kurtalan Belediyesi Temizlik görevlileri çöpe atılan ekmekleri toplayıp kanatlı hayvan yetiştiricileri ve büyükbaş havan yetiştiricilerine veriyor.
İsrafın önlenmesi noktasında geniş kapsamlı bir bilinçlenme olgusuna kavuşulmayan Kurtalan’da arta kalan ekmekler çöpe atılmaya deva ederken Kurtalan Belediyesi Temizlik görevlileri personellerinin çöpe atılan ekmekleri tek tek toplaması büyük takdir topluyor. Temizlik görevlileri çöp konteynırlarına atılan ekmekleri tespit ederek toplarken toplanan bu ekmekler bazı kanatlı hayvan yetiştiricileri ve büyükbaş havan yetiştiricilerine verilerek yumurta ve süte dönüşüyor. Kurtalan Belediyesi Temizlik Birimi Personeli Kasım Taşkın, çöplere çok fazla miktarda ekmek atıldığına işaret ederek “Günlük görevimizi yaparken çöp konteynırlarına atılmış ekmeklerle karşılaşıyoruz. Neredeyse her gün onlarca kilo ekmek çöpe atılıyor ve Kurtalan’da israfa neden oluyor. Biz temizlik görevlileri buna şahidiz.” dedi. Taşkın, çöp konteynırlarını boşaltırken tespit ettikleri ekmekleri topladıklarını söylerken bu ekmekleri kanatlı hayvan yetiştiricilerine ve büyükbaş hayvan yetiştiricilerine verdiklerini vurguladı. (Abdulaziz ÖZCAN)
Çöp konteynırlarına atılan ekmekler israfa neden olurken Kurtalan Belediyesi Temizlik görevlileri çöpe atılan ekmekleri toplayıp kanatlı hayvan yetiştiricileri ve büyükbaş havan yetiştiricilerine veriyor.

İsrafın önlenmesi noktasında geniş kapsamlı bir bilinçlenme olgusuna kavuşulmayan Kurtalan’da arta kalan ekmekler çöpe atılmaya deva ederken Kurtalan Belediyesi Temizlik görevlileri personellerinin çöpe atılan ekmekleri tek tek toplaması büyük takdir topluyor.

Temizlik görevlileri çöp konteynırlarına atılan ekmekleri tespit ederek toplarken toplanan bu ekmekler bazı kanatlı hayvan yetiştiricileri ve büyükbaş havan yetiştiricilerine verilerek yumurta ve süte dönüşüyor.

Kurtalan Belediyesi Temizlik Birimi Personeli Kasım Taşkın, çöplere çok fazla miktarda ekmek atıldığına işaret ederek “Günlük görevimizi yaparken çöp konteynırlarına atılmış ekmeklerle karşılaşıyoruz. Neredeyse her gün onlarca kilo ekmek çöpe atılıyor ve Kurtalan’da israfa neden oluyor. Biz temizlik görevlileri buna şahidiz.” dedi.

Taşkın, çöp konteynırlarını boşaltırken tespit ettikleri ekmekleri topladıklarını söylerken bu ekmekleri kanatlı hayvan yetiştiricilerine ve büyükbaş hayvan yetiştiricilerine verdiklerini vurguladı.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.