Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başıboş sokak köpeği sorunuyla ilgili konuşması Kurtalanlılar tarafından memnuniyetle karşılandı

Kurtalan 23.08.2023 - 20:35, Güncelleme: 23.08.2023 - 20:35 2346+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başıboş sokak köpeği sorunuyla ilgili konuşması Kurtalanlılar tarafından memnuniyetle karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gündeme alının başıboş sokak köpeği sorunu Kurtalanlılar tarafından memnuniyetle karşılanırken Kurtalanlı vatandaşlar Kurtalan Beledisinin biran önce çalışmalara başlamasını istedi.
Son zamanlarda giderek büyüyen başıboş sokak köpeği sorunu içinden çıkılmaz bir hal alırken, vatandaşların başıboş sokak köpeği sorunun çözüme kavuşturulması isteği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gündeme alındı. Erdoğan, bu konunun takipçisi olduğunu söylerken “Çocuklarımız, insanlarımız için güvenli şehirler, sokaklar için ne gerekiyorsa yaptık, yapacağız. Avrupa'da bu sorun nasıl çözüme kavuşturulduysa biz de aynı uygulamaları hayata geçireceğiz.” açıklamasında bulundu. Başıboş sokak köpeği sorunuyla ilgili belediyelere de iş düştüğünü kaydeden Erdoğan çalışmalar başlayacaklarını belirtirken Kurtalanlı vatandaşlar sıklıkla gündeme gelen sokak köpeği sorunun bir an önce çözülmesini dört gözle bekliyor. Vatandaşlar, Kurtalan ilçe merkezinde sürüler halinde gezen başıboş sokak köpeklerinin Kurtalan Belediyesi tarafından bir an önce toplanması gerektiğini söyleyerek, “Bu sorunun çözülmesini istemek bizim en büyük arzularımızdan, sokak köpekleri ilçemizin her yerine yayılmış durumdalar. Çocuklarımız dışarı çıkamıyor, geceleri karanlık alanlardan geçmekten korkar olduk. Başıboş olan bu köpekler saldırganlaşmış durumdalar ve büyük tehlike oluşturuyorlar. Belediyemizden isteğimiz biran önce çalışma başlatılmalı zaten Cumhurbaşkanımızda bu konuyu takip edeceğini söyledi.” açıklamasında bulundular. (Mehmet Sadık AKSOY)
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gündeme alının başıboş sokak köpeği sorunu Kurtalanlılar tarafından memnuniyetle karşılanırken Kurtalanlı vatandaşlar Kurtalan Beledisinin biran önce çalışmalara başlamasını istedi.

Son zamanlarda giderek büyüyen başıboş sokak köpeği sorunu içinden çıkılmaz bir hal alırken, vatandaşların başıboş sokak köpeği sorunun çözüme kavuşturulması isteği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gündeme alındı.

Erdoğan, bu konunun takipçisi olduğunu söylerken “Çocuklarımız, insanlarımız için güvenli şehirler, sokaklar için ne gerekiyorsa yaptık, yapacağız. Avrupa'da bu sorun nasıl çözüme kavuşturulduysa biz de aynı uygulamaları hayata geçireceğiz.” açıklamasında bulundu.

Başıboş sokak köpeği sorunuyla ilgili belediyelere de iş düştüğünü kaydeden Erdoğan çalışmalar başlayacaklarını belirtirken Kurtalanlı vatandaşlar sıklıkla gündeme gelen sokak köpeği sorunun bir an önce çözülmesini dört gözle bekliyor.

Vatandaşlar, Kurtalan ilçe merkezinde sürüler halinde gezen başıboş sokak köpeklerinin Kurtalan Belediyesi tarafından bir an önce toplanması gerektiğini söyleyerek, “Bu sorunun çözülmesini istemek bizim en büyük arzularımızdan, sokak köpekleri ilçemizin her yerine yayılmış durumdalar. Çocuklarımız dışarı çıkamıyor, geceleri karanlık alanlardan geçmekten korkar olduk. Başıboş olan bu köpekler saldırganlaşmış durumdalar ve büyük tehlike oluşturuyorlar. Belediyemizden isteğimiz biran önce çalışma başlatılmalı zaten Cumhurbaşkanımızda bu konuyu takip edeceğini söyledi.” açıklamasında bulundular.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.