Dar gelirlinin tercihi “Tavuk Dürüm” zamlandı

Siirt 01.09.2023 - 17:34, Güncelleme: 01.09.2023 - 17:34 2978+ kez okundu.
 

Dar gelirlinin tercihi “Tavuk Dürüm” zamlandı

Eskiden fiyatı uygun olduğu için tercih edilen tavuk dürümün fiyatı arttı.
Yüksek enflasyon nedeniyle iğneden ipliğe artan ürünlere gelen zamlardan dar gelirlinin yemeği olan “Tavuk Dürüm” de nasibini aldı. 25 lira olan yarım tavuk dürüm 5 lira zamlanarak 30 liraya yükseldi. Kurtalan’da artan yemek fiyatlarından sonra vatandaşların sıklıkla tercih ettiği tavuk dürümün fiyatı da arttı. Yapılan yeni zam ile birlikte yarım tavuk dürüm 30 liraya yükseldi. Tavuk döner işletmecileri beyaz ete son zamanlarda gelen sonra dürüm fiyatlarını arttırmak zorunda kaldıklarını savunarak fiyatların daha da artacağını belirttiler. (Abdulaziz ÖZCAN)
Eskiden fiyatı uygun olduğu için tercih edilen tavuk dürümün fiyatı arttı.

Yüksek enflasyon nedeniyle iğneden ipliğe artan ürünlere gelen zamlardan dar gelirlinin yemeği olan “Tavuk Dürüm” de nasibini aldı. 25 lira olan yarım tavuk dürüm 5 lira zamlanarak 30 liraya yükseldi.

Kurtalan’da artan yemek fiyatlarından sonra vatandaşların sıklıkla tercih ettiği tavuk dürümün fiyatı da arttı. Yapılan yeni zam ile birlikte yarım tavuk dürüm 30 liraya yükseldi.

Tavuk döner işletmecileri beyaz ete son zamanlarda gelen sonra dürüm fiyatlarını arttırmak zorunda kaldıklarını savunarak fiyatların daha da artacağını belirttiler.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.