DEM Parti Kayabağlar’da seçim lokali açılışı yaptı

Siirt 19.02.2024 - 19:33, Güncelleme: 19.02.2024 - 19:33 10517+ kez okundu.
 

DEM Parti Kayabağlar’da seçim lokali açılışı yaptı

Kayabağlar seçim lokali için açılış programı yapan DEM Parti yerel seçimlere yönelik propaganda sürecini buradan yönetecek.
DEM Parti Kayabağlar’da seçim lokali açılışı için programı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen programa DEM Parti Siirt Milletvekili Sabahat Erdoğan Sarıtaş’ta katıldı. Açılış töreni kapsamında gövde yürüyüşü gerçekleştiren DEM Partililer seçim lokali önünde toplanarak açılış programını sürdürdü. Program kapsamında konuşma yapan DEM Parti Siirt Milletvekili Sabahat Erdoğan Sarıtaş Kürtçe yaptığı konuşmada DEM Parti’nin Kayabağlar’da büyük bir başarı elde edeceğini ifade ederken “Taşımalı oylarla istiyorlar ki halkın başarısını alsınlar ne için? kendi yandaşları için ne için rant için talan için. Kürt halkı bunlara boyun eğdi mi? Hayır. Geri adım atımı?  Hayır. Kürt Halkı Hem kendine sahip çıkıyor. Kürt halkı başarısına sahip çıkıyor. Başarı elimize geçtiğinde görüyorlar ki halk için hizmet ediyoruz. Belediye oluyor gençlerin, kadınların, belde halkının, hizmetin belediyesi. Bizde biliyoruz ki Kayabağlar’ın başarısı belde halkının başarısıdır.” dedi. Sarıtaş’ın konuşmasından sonra konuşma yapan Abdülhakim Sevgili; “Zokeyt kadim bir beldedir, biz bu belde de bir aileyiz. Seçimler gelip geçicidir, baki olan bizim kardeşliğimizdir, dostluğumuzdur. Allah bu dostluğumuzu kardeşliğimizi daim kılsın. Hepinize söz veriyorum eğer kazanırsak Zokeyd’imizi beraber yöneteceğiz. Kararlarımız bir olacak. Beldemiz için proje açısından güzel fikirlerimiz var. Önceliğimizi suya vereceğiz, önceliği gençlerimize vereceğiz kütüphane için, önceliği yol genişletmesine vereceğiz. Bu çıktığımız onurlu yolda Allah bizi size karşı utandırmasın. Allah bizim ve sizlerin yardımcısı olsun. Allah Zokeyt halkını utandırmasın yolumuz ve yolunuz açık olsun, zaman Zokeyt zamanıdır.” dedi. (Mehmet Sadık AKSOY)
Kayabağlar seçim lokali için açılış programı yapan DEM Parti yerel seçimlere yönelik propaganda sürecini buradan yönetecek.

DEM Parti Kayabağlar’da seçim lokali açılışı için programı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen programa DEM Parti Siirt Milletvekili Sabahat Erdoğan Sarıtaş’ta katıldı.

Açılış töreni kapsamında gövde yürüyüşü gerçekleştiren DEM Partililer seçim lokali önünde toplanarak açılış programını sürdürdü.

Program kapsamında konuşma yapan DEM Parti Siirt Milletvekili Sabahat Erdoğan Sarıtaş Kürtçe yaptığı konuşmada DEM Parti’nin Kayabağlar’da büyük bir başarı elde edeceğini ifade ederken “Taşımalı oylarla istiyorlar ki halkın başarısını alsınlar ne için? kendi yandaşları için ne için rant için talan için. Kürt halkı bunlara boyun eğdi mi? Hayır. Geri adım atımı?  Hayır. Kürt Halkı Hem kendine sahip çıkıyor. Kürt halkı başarısına sahip çıkıyor. Başarı elimize geçtiğinde görüyorlar ki halk için hizmet ediyoruz. Belediye oluyor gençlerin, kadınların, belde halkının, hizmetin belediyesi. Bizde biliyoruz ki Kayabağlar’ın başarısı belde halkının başarısıdır.” dedi.

Sarıtaş’ın konuşmasından sonra konuşma yapan Abdülhakim Sevgili; “Zokeyt kadim bir beldedir, biz bu belde de bir aileyiz. Seçimler gelip geçicidir, baki olan bizim kardeşliğimizdir, dostluğumuzdur. Allah bu dostluğumuzu kardeşliğimizi daim kılsın. Hepinize söz veriyorum eğer kazanırsak Zokeyd’imizi beraber yöneteceğiz. Kararlarımız bir olacak. Beldemiz için proje açısından güzel fikirlerimiz var. Önceliğimizi suya vereceğiz, önceliği gençlerimize vereceğiz kütüphane için, önceliği yol genişletmesine vereceğiz. Bu çıktığımız onurlu yolda Allah bizi size karşı utandırmasın. Allah bizim ve sizlerin yardımcısı olsun. Allah Zokeyt halkını utandırmasın yolumuz ve yolunuz açık olsun, zaman Zokeyt zamanıdır.” dedi.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.