DEM Parti’den Kayabağlar’da seçim çalışması

Siirt 05.03.2024 - 20:42, Güncelleme: 05.03.2024 - 20:42 4739+ kez okundu.
 

DEM Parti’den Kayabağlar’da seçim çalışması

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren DEM Parti Kayabağlar Belde Örgütü vatandaş ziyareti gerçekleştirdi.
Programa DEM Parti Kurtalan Belediye Eş Başkan Adayı Sadiye Aktin’de katılarak DEM Parti Kayabağlar Belediye Eş Başkan Adayları Abdülhakim Sevgili ve Ronahi Nurden Toymaz’a Kayabağlarlı seçmenlerden destek istedi. Ziyaret program kapsamında Kayabağlar’da sokak sokak gezen DEM Partililer parti broşürlerini seçmenlere dağıtırken belde’de bulunan herkesle görüşeceklerini sözlerine ekledi. Seçim çalışmaları kapsamında seçmenle buluşan DEM Parti Kayabağlar Belediye Eş Başkan Adayı Abdülhakim Sevgili, “Kayabağlar’ı sizlerle yöneteceğiz.” dedi. DEM Parti Kayabağlar Belediye Eş Başkan Adayı Ronahi Nurden Toymaz’da seçmenlerden destek isterken “Kayabağlar belediyesini alırsak bu küçük ve mütevazı beldemizi halkımızla beraber yöneterek ortak kararlar alıp daha da yaşanılabilir bir belde haline getireceğiz.” şeklinde ifadelerde bulundu. (Abdulaziz ÖZCAN)
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren DEM Parti Kayabağlar Belde Örgütü vatandaş ziyareti gerçekleştirdi.

Programa DEM Parti Kurtalan Belediye Eş Başkan Adayı Sadiye Aktin’de katılarak DEM Parti Kayabağlar Belediye Eş Başkan Adayları Abdülhakim Sevgili ve Ronahi Nurden Toymaz’a Kayabağlarlı seçmenlerden destek istedi.

Ziyaret program kapsamında Kayabağlar’da sokak sokak gezen DEM Partililer parti broşürlerini seçmenlere dağıtırken belde’de bulunan herkesle görüşeceklerini sözlerine ekledi.

Seçim çalışmaları kapsamında seçmenle buluşan DEM Parti Kayabağlar Belediye Eş Başkan Adayı Abdülhakim Sevgili, “Kayabağlar’ı sizlerle yöneteceğiz.” dedi.

DEM Parti Kayabağlar Belediye Eş Başkan Adayı Ronahi Nurden Toymaz’da seçmenlerden destek isterken “Kayabağlar belediyesini alırsak bu küçük ve mütevazı beldemizi halkımızla beraber yöneterek ortak kararlar alıp daha da yaşanılabilir bir belde haline getireceğiz.” şeklinde ifadelerde bulundu.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.