DEM Parti'nin Kayabağlar Belediye Eş Başkan Adayı belli oldu

Siirt 15.02.2024 - 14:55, Güncelleme: 15.02.2024 - 15:29 3798+ kez okundu.
 

DEM Parti'nin Kayabağlar Belediye Eş Başkan Adayı belli oldu

Kayabağlar Belediyesi Başkan Adayı olarak Abdülhakim Sevgili’yi seçen DEM Parti, Ronahi Nurden Toymaz’ı da Eş Başkan Adayı olarak gösterdi.
DEM Parti Kayabağlar Belediye Eş Başkan Adayı Ronahi Nurden Toymaz oldu. Toymaz, 13 Ocak 2024 tarihinde Kurtalan Belediye Eş Başkan Adaylığı için önseçimin ilk turunda 66 delegenin oyunu almıştı. Kayabağlar Belediye Eş Başkanı seçilmesi sonrası Kurtalan Gazetesi Muhabirine açıklamalarda bulunan Toymaz, net ifadeler kullanarak “Halkımızın ve partimizin aldığı karar doğrultusunda Kayabağlar Beldemizde DEM Parti Eş Başkanı olarak seçilmiş bulunmaktayım. Belde halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Seçimlerde büyük bir gayret göstererek başarıya ulaşacağız. Bu süreçte Eş Başkan Adayımız Abdülhakim Sevgili ile birlikte seçim çalışmalarımızı özenle sürdüreceğiz.” dedi. Kayabağlar Belediye Eş Başkanı Abdülhakim Sevgili ise Toymaz’a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak “Seçimlerde beldemizde başarıya ulaşmak için elimizden gelinin en iyisini yapacağız. Yürütmeyi planladığımız projelerde kadınlarımıza ayrıcalık tanıyıp onlara yönelik faaliyetlerde Eş Başkanımızın bilgi ve deneyimlerinden faydalanacağız.” açıklamasında bulundu. (Mehmet Sadık AKSOY)
Kayabağlar Belediyesi Başkan Adayı olarak Abdülhakim Sevgili’yi seçen DEM Parti, Ronahi Nurden Toymaz’ı da Eş Başkan Adayı olarak gösterdi.

DEM Parti Kayabağlar Belediye Eş Başkan Adayı Ronahi Nurden Toymaz oldu. Toymaz, 13 Ocak 2024 tarihinde Kurtalan Belediye Eş Başkan Adaylığı için önseçimin ilk turunda 66 delegenin oyunu almıştı.

Kayabağlar Belediye Eş Başkanı seçilmesi sonrası Kurtalan Gazetesi Muhabirine açıklamalarda bulunan Toymaz, net ifadeler kullanarak “Halkımızın ve partimizin aldığı karar doğrultusunda Kayabağlar Beldemizde DEM Parti Eş Başkanı olarak seçilmiş bulunmaktayım. Belde halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Seçimlerde büyük bir gayret göstererek başarıya ulaşacağız. Bu süreçte Eş Başkan Adayımız Abdülhakim Sevgili ile birlikte seçim çalışmalarımızı özenle sürdüreceğiz.” dedi.

Kayabağlar Belediye Eş Başkanı Abdülhakim Sevgili ise Toymaz’a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak “Seçimlerde beldemizde başarıya ulaşmak için elimizden gelinin en iyisini yapacağız. Yürütmeyi planladığımız projelerde kadınlarımıza ayrıcalık tanıyıp onlara yönelik faaliyetlerde Eş Başkanımızın bilgi ve deneyimlerinden faydalanacağız.” açıklamasında bulundu.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.