Demirkıran ve İlbaş AK Parti Kurtalan Seçim lokalini ziyaret etti

Siirt 24.03.2024 - 19:49, Güncelleme: 24.03.2024 - 19:49 3361+ kez okundu.
 

Demirkıran ve İlbaş AK Parti Kurtalan Seçim lokalini ziyaret etti

AK Parti Kurtalan seçim lokaline önemli isimler gelmeye devam ediyor.
22. Dönem Batman, 23. ve 24. Dönem Siirt Milletvekilliği yapan Afif Demirkıran, geçtiğimiz dönem Ak Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti Kurtalan Seçim lokalini ziyaret etti. Gerçekleştirdikleri ziyaret programıyla Ak Parti Kurtalan Belediye Başkan Adayı Nevzat Karaatay’dan seçim çalışmaları hakkında bilgi alan Demirkıran, seçmenlerle de yakından ilgilendi. Demirkıran ve İlbaş Ak Parti Kurtalan Belediye Başkan Adayı Nevzat Karaatay’a tam destek verdiklerini dile getirerek her zaman yanında olduklarının altını çizdi. Ziyaret programı sonrası Demirkıran, İlbaş ve Karaatay, Kurtalan’a bağlı Ballıkaya Köyünde taziye ziyaretine katılmak üzere seçim lokalinden ayrıldı. (Abdulaziz ÖZCAN)
AK Parti Kurtalan seçim lokaline önemli isimler gelmeye devam ediyor.

22. Dönem Batman, 23. ve 24. Dönem Siirt Milletvekilliği yapan Afif Demirkıran, geçtiğimiz dönem Ak Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti Kurtalan Seçim lokalini ziyaret etti.

Gerçekleştirdikleri ziyaret programıyla Ak Parti Kurtalan Belediye Başkan Adayı Nevzat Karaatay’dan seçim çalışmaları hakkında bilgi alan Demirkıran, seçmenlerle de yakından ilgilendi.

Demirkıran ve İlbaş Ak Parti Kurtalan Belediye Başkan Adayı Nevzat Karaatay’a tam destek verdiklerini dile getirerek her zaman yanında olduklarının altını çizdi.

Ziyaret programı sonrası Demirkıran, İlbaş ve Karaatay, Kurtalan’a bağlı Ballıkaya Köyünde taziye ziyaretine katılmak üzere seçim lokalinden ayrıldı.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.