Dershaneler YKS-2024 için kolları sıvadı

Kurtalan 12.08.2023 - 19:09, Güncelleme: 12.08.2023 - 19:09 3228+ kez okundu.
 

Dershaneler YKS-2024 için kolları sıvadı

Üniversite adaylarının YKS tercih sürecinin tamamlanmasıyla özel eğitim kurs merkezleri de gelecek yılki üniversite adaylarını Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS-2024)’e hazırlamak için kolları sıvadı.
Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonrası tercih işlemleri de 8 Ağustos Salı günü tamamlandı. Tercih yapan üniversite adayları yerleştirme sonuçlarını merakla beklerken, özel eğitim kurs merkezleri de gelecek yılki üniversite adaylarını Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS-2024)’e hazırlamak için kolları sıvadı. Kurtalan’da faaliyet gösteren Özel Boğaziçi Eğitim Kurs Merkezi Müdürü İskender Ertonga, öğrencilerin istedikleri bölümden üniversiteye gitmelerini sağlamak için ellerindeki bütün imkanları devreye koyarak eğitim verdikleri öğrencilerin yanlarında olduklarını belirti. Kayıt işlemleri devam ediyor Ertonga, kurs kayıt işlemlerinin devam ettiğini aktararak “Bildiğiniz üzere kursumuz öğrencilerini de önemli dereceler yaptığı Yükseköğretim Kurumları Sınavı yapıldı, akabinde 27 Temmuz ve 8 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen tercih süreci de tamamlandı. Gerek sınav öncesi, gerekse tercih süreci boyunca elimizdeki imkanlar dahilinde özel kurs merkezleri olarak öğrencilerimizin yanında olduk ve onlara destek çıktık. Tercih süreci sonunda bizde üstümüze düşen görev tamamlanmış oldu. Gelecek yıl YKS’ye girecek üniversite adaylarımızı donanımlı bir şekilde sınava hazırlamak için Özel Boğaziçi Eğitim Kurs Merkezi olarak öğrenci kayıtlarımızı almaya devam ediyoruz.” açıklamasında bulundu. Öğrenciler eğitim öğretim yılına etüt salonlarında hazırlanıyor Eğitim öğretim dönemi başında başlayacak dersler için yönettiği kurs merkezinde etüt çalışmalarının yapıldığını kaydeden Ertonga, “Şuan öğrencilerimize yönelik etüt çalışmalarımız, Koçluk Sistemi diye tabir ettiğimiz sistemle devam ediyor. Alanında uzman öğretmenlerimiz gözetiminde öğrencilerimizin derslerine çalışıyor takıldığı konular ve takıldığı sorulara cevap bularak önümüzdeki eğitim öğretim yılına hazırlanıyor.” diye konuştu. Kurs kayıt ücretler geçen yıla oranla arttı Öğrenci kayıt ücretlerinin de geçen yıla oranla artığını belirten Ertonga, “Mezun öğrencilerimizin kursumuza yıllık kayıt ücreti 23 bin lira. Bir yandan okul okuyup bir yandan kursa kayıt olan ‘arasınıf’ diye tabir ettiğimiz 10, 11 ve 12’inci sınıf öğrencilerimiz içinde biraz daha düşük ücret olacak şekilde kurs kayıt ücretlerini almaktayız.” dedi. Aldıkları ücret karşılığında öğrencilerin eğitim ile birçok işlemin kendileri tarafından yerine getirildiğini belirten İskender Ertonga, velilerle de eğitim süreci boyunca irtibat halinde olduklarını vurguladı. (Mehmet Sadık AKSOY)
Üniversite adaylarının YKS tercih sürecinin tamamlanmasıyla özel eğitim kurs merkezleri de gelecek yılki üniversite adaylarını Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS-2024)’e hazırlamak için kolları sıvadı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonrası tercih işlemleri de 8 Ağustos Salı günü tamamlandı. Tercih yapan üniversite adayları yerleştirme sonuçlarını merakla beklerken, özel eğitim kurs merkezleri de gelecek yılki üniversite adaylarını Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS-2024)’e hazırlamak için kolları sıvadı.

Kurtalan’da faaliyet gösteren Özel Boğaziçi Eğitim Kurs Merkezi Müdürü İskender Ertonga, öğrencilerin istedikleri bölümden üniversiteye gitmelerini sağlamak için ellerindeki bütün imkanları devreye koyarak eğitim verdikleri öğrencilerin yanlarında olduklarını belirti.

Kayıt işlemleri devam ediyor

Ertonga, kurs kayıt işlemlerinin devam ettiğini aktararak “Bildiğiniz üzere kursumuz öğrencilerini de önemli dereceler yaptığı Yükseköğretim Kurumları Sınavı yapıldı, akabinde 27 Temmuz ve 8 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen tercih süreci de tamamlandı. Gerek sınav öncesi, gerekse tercih süreci boyunca elimizdeki imkanlar dahilinde özel kurs merkezleri olarak öğrencilerimizin yanında olduk ve onlara destek çıktık. Tercih süreci sonunda bizde üstümüze düşen görev tamamlanmış oldu. Gelecek yıl YKS’ye girecek üniversite adaylarımızı donanımlı bir şekilde sınava hazırlamak için Özel Boğaziçi Eğitim Kurs Merkezi olarak öğrenci kayıtlarımızı almaya devam ediyoruz.” açıklamasında bulundu.

Öğrenciler eğitim öğretim yılına etüt salonlarında hazırlanıyor

Eğitim öğretim dönemi başında başlayacak dersler için yönettiği kurs merkezinde etüt çalışmalarının yapıldığını kaydeden Ertonga, “Şuan öğrencilerimize yönelik etüt çalışmalarımız, Koçluk Sistemi diye tabir ettiğimiz sistemle devam ediyor. Alanında uzman öğretmenlerimiz gözetiminde öğrencilerimizin derslerine çalışıyor takıldığı konular ve takıldığı sorulara cevap bularak önümüzdeki eğitim öğretim yılına hazırlanıyor.” diye konuştu.

Kurs kayıt ücretler geçen yıla oranla arttı

Öğrenci kayıt ücretlerinin de geçen yıla oranla artığını belirten Ertonga, “Mezun öğrencilerimizin kursumuza yıllık kayıt ücreti 23 bin lira. Bir yandan okul okuyup bir yandan kursa kayıt olan ‘arasınıf’ diye tabir ettiğimiz 10, 11 ve 12’inci sınıf öğrencilerimiz içinde biraz daha düşük ücret olacak şekilde kurs kayıt ücretlerini almaktayız.” dedi.

Aldıkları ücret karşılığında öğrencilerin eğitim ile birçok işlemin kendileri tarafından yerine getirildiğini belirten İskender Ertonga, velilerle de eğitim süreci boyunca irtibat halinde olduklarını vurguladı.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.