Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesinde monitörlü gözlem odası hizmete girdi

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 22.04.2024 - 19:01, Güncelleme: 22.04.2024 - 13:21 1753 kez okundu.
 

Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesinde monitörlü gözlem odası hizmete girdi

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesinin acil servisinde 10 yataklı monitörlü gözlem odası hizmete açıldı.Hastanede daha kaliteli sağlık hizmeti verilmesine yönelik çalışmalara devam ediliyor.Günlük ortalama 1750 hastaya hizmet verilen hastanenin acil servisinde, hayati tehlikesi olan ve yakın takip gerektiren tüm hastaların takip ve tedavilerinin yapılacağı 10 yataklı monitörlü gözlem odası hizmet vermeye başladı.

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesinin acil servisinde 10 yataklı monitörlü gözlem odası hizmete açıldı.

Hastanede daha kaliteli sağlık hizmeti verilmesine yönelik çalışmalara devam ediliyor.

Günlük ortalama 1750 hastaya hizmet verilen hastanenin acil servisinde, hayati tehlikesi olan ve yakın takip gerektiren tüm hastaların takip ve tedavilerinin yapılacağı 10 yataklı monitörlü gözlem odası hizmet vermeye başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.