Diyarbakır'da 230 kilogram esrar ele geçirildi

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 08.05.2024 - 09:30, Güncelleme: 08.05.2024 - 09:13 4338 kez okundu.
 

Diyarbakır'da 230 kilogram esrar ele geçirildi

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'ın Lice ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 230 kilogram esrar ele geçirildi.Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığınca terör örgütü ile yasa dışı uyuşturucu üretimi ve ticareti yapanlar arasında var olan bağı somut delillerle ortaya koymak, operasyon bölgesinde saklanan uyuşturucu ve bunları gizleyenleri bularak adalete teslim etmek amacıyla ilçeye bağlı Kayacık ve Kumluca mahalleleri kırsalında operasyon düzenlendi.Operasyonda, 230 kilogram toz esrar ele geçirildi.

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'ın Lice ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 230 kilogram esrar ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığınca terör örgütü ile yasa dışı uyuşturucu üretimi ve ticareti yapanlar arasında var olan bağı somut delillerle ortaya koymak, operasyon bölgesinde saklanan uyuşturucu ve bunları gizleyenleri bularak adalete teslim etmek amacıyla ilçeye bağlı Kayacık ve Kumluca mahalleleri kırsalında operasyon düzenlendi.

Operasyonda, 230 kilogram toz esrar ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.