Diyarbakır'da akıl ve zeka oyunları yarışması düzenlendi

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 02.12.2023 - 19:30, Güncelleme: 02.12.2023 - 17:18 3077+ kez okundu.
 

Diyarbakır'da akıl ve zeka oyunları yarışması düzenlendi

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı tarafından akıl ve zeka oyunları yarışması düzenlendi.Çocukların zihinsel ve sosyal gelişimine katkı sağlamak için düzenlenen yarışmaya farklı yaş grubundan 317 öğrenci katıldı.Mangala ve reverse olmak üzere 2 farklı kategoride düzenlenen yarışmada, dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, burada yaptığı konuşmada, "Akıllı olan ahlaklı olur, ahlaklı olan ailesine çevresine ve insanlığa faydalı olur. Bu çocuklarımız da hem akıllı hem de ahlaklı çocuklarımız. İnşallah bu çocuklarımız hem ülkemize hem insanlığa faydalı hizmetler sunacaklar." dedi.

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı tarafından akıl ve zeka oyunları yarışması düzenlendi.

Çocukların zihinsel ve sosyal gelişimine katkı sağlamak için düzenlenen yarışmaya farklı yaş grubundan 317 öğrenci katıldı.

Mangala ve reverse olmak üzere 2 farklı kategoride düzenlenen yarışmada, dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, burada yaptığı konuşmada, "Akıllı olan ahlaklı olur, ahlaklı olan ailesine çevresine ve insanlığa faydalı olur. Bu çocuklarımız da hem akıllı hem de ahlaklı çocuklarımız. İnşallah bu çocuklarımız hem ülkemize hem insanlığa faydalı hizmetler sunacaklar." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.