Diyarbakır'da "Kuraklık İl Kriz Merkezi Toplantısı" yapıldı
Güncel
(AA) - Anadolu Ajansı |
06.01.2025 - 12:00, Güncelleme:
06.01.2025 - 11:39 911 kez okundu.
Diyarbakır'da "Kuraklık İl Kriz Merkezi Toplantısı" yapıldı
DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'da, "Kuraklık İl Kriz Merkezi Toplantısı" düzenlendi. Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Kırklardağı Toplantı Salonunda, Vali Yardımcısı Ömer Coşkun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, ilin kuraklıkla mücadele edebilmesi için alınması gereken önlemler tartışılarak, karara bağlandı.Toplantıya, Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Ertan Atalar, kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'da, "Kuraklık İl Kriz Merkezi Toplantısı" düzenlendi.
Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Kırklardağı Toplantı Salonunda, Vali Yardımcısı Ömer Coşkun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, ilin kuraklıkla mücadele edebilmesi için alınması gereken önlemler tartışılarak, karara bağlandı.
Toplantıya, Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Ertan Atalar, kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Habere ifade bırak !
Bu habere hiç ifade kullanılmamış ilk ifadeyi siz kullanın.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları
(0)
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.