Diyarbakır’da öğrencilere kırtasiye yardımı

Güncel 01.10.2023 - 15:38, Güncelleme: 01.10.2023 - 15:38 31961+ kez okundu.
 

Diyarbakır’da öğrencilere kırtasiye yardımı

Türk Kızılay Sur Şubesi, yetim ve ihtiyaç sahibi 500 öğrenciye kırtasiye ve çanta desteği sundu.
Türk Kızılay Sur Şube Başkan Yardımcısı Gülhan Sönmez, yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla geçen ay kırtasiye yardımı kampanyası başlattıklarını belirtti. Kampanya kapsamında hayırseverlerin destekleri ile temin ettikleri kırtasiye seti ile çantaları 500 öğrenciye hediye ettiklerini dile getiren Sönmez, bu sayede öğrencilere yanlarında olduklarını hissettirmek, ailelerin de yükünü azaltmak istediklerini ifade etti. Öğrencilerin başarılı olabilmeleri için ellerinden gelen katkıyı sunmaya çalıştıklarını ifade eden Sönmez, "Çocuklarımızın sevinçlerine ortak olmak, neşelendiklerini görmek bizleri mutlu ediyor. Hayırseverlerimiz başta olmak üzere katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz." dedi. (AA)
Türk Kızılay Sur Şubesi, yetim ve ihtiyaç sahibi 500 öğrenciye kırtasiye ve çanta desteği sundu.

Türk Kızılay Sur Şube Başkan Yardımcısı Gülhan Sönmez, yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla geçen ay kırtasiye yardımı kampanyası başlattıklarını belirtti.

Kampanya kapsamında hayırseverlerin destekleri ile temin ettikleri kırtasiye seti ile çantaları 500 öğrenciye hediye ettiklerini dile getiren Sönmez, bu sayede öğrencilere yanlarında olduklarını hissettirmek, ailelerin de yükünü azaltmak istediklerini ifade etti.

Öğrencilerin başarılı olabilmeleri için ellerinden gelen katkıyı sunmaya çalıştıklarını ifade eden Sönmez, "Çocuklarımızın sevinçlerine ortak olmak, neşelendiklerini görmek bizleri mutlu ediyor. Hayırseverlerimiz başta olmak üzere katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz." dedi.

(AA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.