Diyarbakır'da sağlık ocaklarına dadanan hırsızlar yakalandı

Güncel 01.10.2023 - 19:43, Güncelleme: 01.10.2023 - 19:43 31273+ kez okundu.
 

Diyarbakır'da sağlık ocaklarına dadanan hırsızlar yakalandı

Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde bir sağlık ocağından farklı tarihlerde hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı.
İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma ekipleri, Şehitlik Mahallesi'ndeki Şehit Ali Gaffar Okkan Aile Sağlık Ocağı'ndan 6-7 ve 27 Eylül'de hırsızlık yapan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, 130 saatlik görüntü kaydını izleyerek hırsızlık şüphelilerinin M.Ş.Ö ve R.Y. olduğunu belirledi. Yapılan takip sonucu şüphelilerin hırsızlık için sağlık ocağına tekrar gireceği bilgisine ulaşan ekipler, 28 Eylül'de aynı adrese hırsızlık yapmak için giren zanlıları suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki ifadeleri doğrultusunda M.Y. de yakalandı. B.E'nin yakalanması için ise çalışma başlatıldı. 5 hırsızlık olayına karıştıklarını tespit edilen M.Ş.Ö, R.Y ve M.Y, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildikleri adliyede sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Çalıntı malzemeleri satın aldığı iddiasıyla R.T. hakkında ise adli tahkikat başlatıldı. Öte yandan güvenlik kameralarınca kaydedilen görüntülerde, iki hırsızlık zanlısı sağlık ocağının bulunduğu mevkide yürürken görünüyor. (AA)
Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde bir sağlık ocağından farklı tarihlerde hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı.
İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma ekipleri, Şehitlik Mahallesi'ndeki Şehit Ali Gaffar Okkan Aile Sağlık Ocağı'ndan 6-7 ve 27 Eylül'de hırsızlık yapan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, 130 saatlik görüntü kaydını izleyerek hırsızlık şüphelilerinin M.Ş.Ö ve R.Y. olduğunu belirledi.

Yapılan takip sonucu şüphelilerin hırsızlık için sağlık ocağına tekrar gireceği bilgisine ulaşan ekipler, 28 Eylül'de aynı adrese hırsızlık yapmak için giren zanlıları suçüstü yakaladı.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki ifadeleri doğrultusunda M.Y. de yakalandı. B.E'nin yakalanması için ise çalışma başlatıldı.

5 hırsızlık olayına karıştıklarını tespit edilen M.Ş.Ö, R.Y ve M.Y, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildikleri adliyede sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Çalıntı malzemeleri satın aldığı iddiasıyla R.T. hakkında ise adli tahkikat başlatıldı.

Öte yandan güvenlik kameralarınca kaydedilen görüntülerde, iki hırsızlık zanlısı sağlık ocağının bulunduğu mevkide yürürken görünüyor.

(AA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.