Dostluk Bilardo Turnuvasında dereceye girenler beli oldu

Kurtalan 24.09.2023 - 20:44, Güncelleme: 24.09.2023 - 20:44 20155+ kez okundu.
 

Dostluk Bilardo Turnuvasında dereceye girenler beli oldu

Kurtalan’da faaliyet gösteren Zirve Bilardo Salonunda oynanan Dostluk Bilardo Turnuvasında bu gün oynanan final müsabakasıyla beraber dereceye girenler belli oldu.
Siirt il ve ilçelerden turnuvaya katılan 44 oyuncuyla gerçekleştiren turnuvanın ilk müsabakası Cuma günü gerçekleştirilirken bu gün yapılan çeyrek final ve yarı final müsabakaların sonunda final müsabakası da gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen final müsabakasının sonucunda bilardo oyuncusu Engin Eker birinci olmayı başardı. Turnuvada İhsan Eres 2’inci, Ahmet Beştaş ise 3’üncü olurken Murat Toprak’ta centilmenlik kupası alarak 4’üncü oldu. Turnuvayı 1’incilik, 2’incilik ve 3’üncülükle tamamlayan oyunculara organizatörler tarafından kupa verilerek başarılarının devamı dilendi. Zirve Bilardo Salonu işletmecisi ve turnuvada Centilmenlik Kupası almayı başaran Murat Toprak gazetemize yaptığı açıklamalarda “Dostluk Turnuvası adını verdiğimiz Bilardo Turnuvamız sorunsuz bir şekilde tamamlandı toplam 44 oyuncu turnuvaya katıldı. Turnuva kapsamında toplam 70 müsabaka oynandı. Oyuncularımızın hepsi azimli ve kararlı bir şekilde müsabakalarda performans gösterdi. Fakat bütün maçlarda olduğu gibi turnuvamızın da birincisi, 2’incisi ve 3’ücüsü olmak zorunda bunlarda bu gün son olarak yapılan final müsabakasıyla belli oldu. Dereceye giren oyuncularımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.” dedi. (Abdulaziz ÖZCAN)
Kurtalan’da faaliyet gösteren Zirve Bilardo Salonunda oynanan Dostluk Bilardo Turnuvasında bu gün oynanan final müsabakasıyla beraber dereceye girenler belli oldu.

Siirt il ve ilçelerden turnuvaya katılan 44 oyuncuyla gerçekleştiren turnuvanın ilk müsabakası Cuma günü gerçekleştirilirken bu gün yapılan çeyrek final ve yarı final müsabakaların sonunda final müsabakası da gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen final müsabakasının sonucunda bilardo oyuncusu Engin Eker birinci olmayı başardı.

Turnuvada İhsan Eres 2’inci, Ahmet Beştaş ise 3’üncü olurken Murat Toprak’ta centilmenlik kupası alarak 4’üncü oldu.

Turnuvayı 1’incilik, 2’incilik ve 3’üncülükle tamamlayan oyunculara organizatörler tarafından kupa verilerek başarılarının devamı dilendi.

Zirve Bilardo Salonu işletmecisi ve turnuvada Centilmenlik Kupası almayı başaran Murat Toprak gazetemize yaptığı açıklamalarda “Dostluk Turnuvası adını verdiğimiz Bilardo Turnuvamız sorunsuz bir şekilde tamamlandı toplam 44 oyuncu turnuvaya katıldı. Turnuva kapsamında toplam 70 müsabaka oynandı. Oyuncularımızın hepsi azimli ve kararlı bir şekilde müsabakalarda performans gösterdi. Fakat bütün maçlarda olduğu gibi turnuvamızın da birincisi, 2’incisi ve 3’ücüsü olmak zorunda bunlarda bu gün son olarak yapılan final müsabakasıyla belli oldu. Dereceye giren oyuncularımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.