Düğün mevsimi altına talebi arttırdı!

Siirt 25.04.2024 - 19:10, Güncelleme: 25.04.2024 - 19:10 4638 kez okundu.
 

Düğün mevsimi altına talebi arttırdı!

Bahar mevsiminde artan düğün hazırlıkları takı gurubu altın çeşitlerinde talebi yükseltti
Altına olan talep yüksek olurken ilkbahar mevsimiyle birlikte düğün hazırlığı yapan çiftler takı gurubu altın çeşitlerinde satışları artırdı. İlkbahar mevsimiyle birlikte düğün yapma telaşı içerisine giren genç çiftler düğün takılarına olan talebi artırdı. Altının rekor üstüne rekor kırması vatandaşın altına olan talebini artırırken İlkbahar mevsimiyle birlikte artan düğün törenleri ise takıya olan talebi yüksek tutuyor. Kurtalan Beykent Caddesinde faaliyet gösteren Pozat Kuyumculuk İşletmecisi Mehmet Baki Pozat, Ramazan Bayramı öncesi özelikle yatırımlık altın gurubu olarak nitelendirdiği çeyrek altın, cumhuriyet altın ve burma bilezik gibi altın çeşitlerinde ciddi oranda satışların sağlandığını kaydederek bayram sonrası ise takı gurubu olarak nitelendirdiği gelin yüzüğü, kolye, zincir gibi süs amaçlı kullanılan altın çeşitlerinin daha fazla satıldığını belirtti. Pozat, “İlkbahar sezonu boyunca takı grubu altın çeşitlerimizde satışların yüksek olacağını düşünüyoruz. Yaz mevsiminde ise hasat dönemi olduğu için daha çok yatırımlık altın çeşitlerine yönelim oluyor. Çünkü takı olarak kullanılan birçok altın çeşidinde işçilik payı olduğu için satışlarda fiyatı pahalı alımlarda ise biraz düşük oluyor. Buda altın alan müşteri açısından değer kaybına neden oluyor.” sözlerini kullanarak altın fiyatlarının son 1 haftalık süreçte bir miktar düştüğün ve durağan bir seyir izlediğini belirtti. (Mehmet Sadık AKSOY)
Bahar mevsiminde artan düğün hazırlıkları takı gurubu altın çeşitlerinde talebi yükseltti

Altına olan talep yüksek olurken ilkbahar mevsimiyle birlikte düğün hazırlığı yapan çiftler takı gurubu altın çeşitlerinde satışları artırdı.

İlkbahar mevsimiyle birlikte düğün yapma telaşı içerisine giren genç çiftler düğün takılarına olan talebi artırdı.

Altının rekor üstüne rekor kırması vatandaşın altına olan talebini artırırken İlkbahar mevsimiyle birlikte artan düğün törenleri ise takıya olan talebi yüksek tutuyor.

Kurtalan Beykent Caddesinde faaliyet gösteren Pozat Kuyumculuk İşletmecisi Mehmet Baki Pozat, Ramazan Bayramı öncesi özelikle yatırımlık altın gurubu olarak nitelendirdiği çeyrek altın, cumhuriyet altın ve burma bilezik gibi altın çeşitlerinde ciddi oranda satışların sağlandığını kaydederek bayram sonrası ise takı gurubu olarak nitelendirdiği gelin yüzüğü, kolye, zincir gibi süs amaçlı kullanılan altın çeşitlerinin daha fazla satıldığını belirtti.

Pozat, “İlkbahar sezonu boyunca takı grubu altın çeşitlerimizde satışların yüksek olacağını düşünüyoruz. Yaz mevsiminde ise hasat dönemi olduğu için daha çok yatırımlık altın çeşitlerine yönelim oluyor. Çünkü takı olarak kullanılan birçok altın çeşidinde işçilik payı olduğu için satışlarda fiyatı pahalı alımlarda ise biraz düşük oluyor. Buda altın alan müşteri açısından değer kaybına neden oluyor.” sözlerini kullanarak altın fiyatlarının son 1 haftalık süreçte bir miktar düştüğün ve durağan bir seyir izlediğini belirtti.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.