EKMEKTEKİ REKABET VATANDAŞA YARADI! FİYATI YARI YARIYA DÜŞTÜ

Siirt 11.11.2023 - 17:55, Güncelleme: 11.11.2023 - 18:01 5860+ kez okundu.
 

EKMEKTEKİ REKABET VATANDAŞA YARADI! FİYATI YARI YARIYA DÜŞTÜ

Kurtalan’da faaliyet gösteren fırınlarda 6 liraya satılan ekmeğin bazı marketlerde 3 liraya satıldığı görüldü.
Kurtalan’da faaliyet gösteren fırınlarda 6 liraya satılan 200 gramlık ekmeğin bazı marketlerde 3 liraya satıldığı görüldü. Aradaki yarı yarıya olan farkı gören bazı Kurtalanlı vatandaşlar 3 liraya ekmek satışı gerçekleştiren marketlerden ekmek almaya çalıştı. 3 liraya ekmek satışı gerçekleştiren market olan Okay Market yöneticileri yaptığı açıklamalarda “Temel besin kaynaklarının başında gelen ekmeği 3 liraya satarak ucuz ve kolay bir şekilde halkımıza ulaşmasını sağlıyoruz. Bu uygulamayı halk için yapıyoruz.” ifadelerine yer verildi. Ucuz ekmeğe talep fazla olunca market yöneticileri kişi 5 adet ekmek sınırı getirerek herkesin bu uygulamadan yararlanmasını amaçladı. (Abdulaziz ÖZCAN)
Kurtalan’da faaliyet gösteren fırınlarda 6 liraya satılan ekmeğin bazı marketlerde 3 liraya satıldığı görüldü.

Kurtalan’da faaliyet gösteren fırınlarda 6 liraya satılan 200 gramlık ekmeğin bazı marketlerde 3 liraya satıldığı görüldü.

Aradaki yarı yarıya olan farkı gören bazı Kurtalanlı vatandaşlar 3 liraya ekmek satışı gerçekleştiren marketlerden ekmek almaya çalıştı.

3 liraya ekmek satışı gerçekleştiren market olan Okay Market yöneticileri yaptığı açıklamalarda “Temel besin kaynaklarının başında gelen ekmeği 3 liraya satarak ucuz ve kolay bir şekilde halkımıza ulaşmasını sağlıyoruz. Bu uygulamayı halk için yapıyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Ucuz ekmeğe talep fazla olunca market yöneticileri kişi 5 adet ekmek sınırı getirerek herkesin bu uygulamadan yararlanmasını amaçladı.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.