Engelli bireylere özel ÖTV İndirimli araç satışları Kurtalan’da da yapılıyor

Kurtalan 22.09.2023 - 16:42, Güncelleme: 22.09.2023 - 16:42 10030+ kez okundu.
 

Engelli bireylere özel ÖTV İndirimli araç satışları Kurtalan’da da yapılıyor

Engelli vatandaşlara özel ÖTV İndirimli araç satışları Kurtalan’da da yapılabilmekte, bu uygulamadan yararlanmak isteyen engelli vatandaşlar otomobil satıcılarına başvurarak indirimli araba sahibi olabiliyor.
Engelli ÖTV İndirimli araç satışları Kurtalan’da da yapılıyor. Engelli vatandaşlar için yürürlükte olan uygulama kapsamında bir çok Kurtalanlı vatandaş başka illerdeki otomobil satıcılarına başvururken Kurtalan’da bu uygulamayla engellilere yönelik Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) indirimli araba imkanı sağlanıyor. Kurtalan’da faaliyet gösteren Güven Otomotiv sahibi Ramazan Akyüz, yürürlükte olan engeli ÖTV indirimli araç satın almak isteyen vatandaşların, başka şehirlere gitmeden Kurtalan’da da uygulama kapsamı altında olan araçlardan satın alabileceğine dikkati çekerek, “Devletin engelli bireylerimiz için yürürlüğe koyduğu Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) indirimli araba imkanı ilçemizde de sağlanmakta. Engelli raporu olan ve bazı önemli kriterleri taşıyan engelli vatandaşlarımız veya aileleri bizlere başvurarak uygulama kapsamında olan arabalardan satın alabiliyor. Şuan bu uygulamayla Kurtalan’da şuan en çok satışını yaptığımız araba, KİA Stonick marka ve modem aracımızdır. Vatandaşlarımız engelli raporları üzerinden bu arabayı satın alabilme imkanına sahip.” dedi. (Mehmet Sadık AKSOY)
Engelli vatandaşlara özel ÖTV İndirimli araç satışları Kurtalan’da da yapılabilmekte, bu uygulamadan yararlanmak isteyen engelli vatandaşlar otomobil satıcılarına başvurarak indirimli araba sahibi olabiliyor.

Engelli ÖTV İndirimli araç satışları Kurtalan’da da yapılıyor. Engelli vatandaşlar için yürürlükte olan uygulama kapsamında bir çok Kurtalanlı vatandaş başka illerdeki otomobil satıcılarına başvururken Kurtalan’da bu uygulamayla engellilere yönelik Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) indirimli araba imkanı sağlanıyor.

Kurtalan’da faaliyet gösteren Güven Otomotiv sahibi Ramazan Akyüz, yürürlükte olan engeli ÖTV indirimli araç satın almak isteyen vatandaşların, başka şehirlere gitmeden Kurtalan’da da uygulama kapsamı altında olan araçlardan satın alabileceğine dikkati çekerek, “Devletin engelli bireylerimiz için yürürlüğe koyduğu Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) indirimli araba imkanı ilçemizde de sağlanmakta. Engelli raporu olan ve bazı önemli kriterleri taşıyan engelli vatandaşlarımız veya aileleri bizlere başvurarak uygulama kapsamında olan arabalardan satın alabiliyor. Şuan bu uygulamayla Kurtalan’da şuan en çok satışını yaptığımız araba, KİA Stonick marka ve modem aracımızdır. Vatandaşlarımız engelli raporları üzerinden bu arabayı satın alabilme imkanına sahip.” dedi.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.