Esnaf 2 günlük gelirini Gazze için bağışladı

Güncel 01.03.2024 - 22:00, Güncelleme: 01.03.2024 - 23:24 4639+ kez okundu.
 

Esnaf 2 günlük gelirini Gazze için bağışladı

Sason ilçesinde esnaf 2 günlük gelirini Gazze için bağışladı.
İlçede esnaflık yapan Necmettin Erdem, 2 günlük gelirini Gazze'de mağdur olan vatandaşlara verilmek üzere Batman İHH Sason Temsilciliğine teslim etti. Erdem, imkanları ölçüsünde Gazzeli vatandaşlara yardımcı olmaya çalıştığını belirterek, iki gün satılan demir ve profil ürünlerinden gelen gelirini Gazze'deki mağdur vatandaşlara bağışladığını söyledi. "İsrail'in Gazze'ye saldırısından bu yana imkanlarım ölçüsünde her zaman destek olmaya çalıştım. Bu hafta da 2 günlük gelirimi Gazze'li mağdur kardeşlerime göndermek üzere Batman İHH temsilcisine teslim ettim." diyen Erdem, herkesin imkanları ölçüsünde yardım etmesi gerektiğini kaydetti.​​​​​​​ (AA)
Sason ilçesinde esnaf 2 günlük gelirini Gazze için bağışladı.

İlçede esnaflık yapan Necmettin Erdem, 2 günlük gelirini Gazze'de mağdur olan vatandaşlara verilmek üzere Batman İHH Sason Temsilciliğine teslim etti.

Erdem, imkanları ölçüsünde Gazzeli vatandaşlara yardımcı olmaya çalıştığını belirterek, iki gün satılan demir ve profil ürünlerinden gelen gelirini Gazze'deki mağdur vatandaşlara bağışladığını söyledi.

"İsrail'in Gazze'ye saldırısından bu yana imkanlarım ölçüsünde her zaman destek olmaya çalıştım. Bu hafta da 2 günlük gelirimi Gazze'li mağdur kardeşlerime göndermek üzere Batman İHH temsilcisine teslim ettim." diyen Erdem, herkesin imkanları ölçüsünde yardım etmesi gerektiğini kaydetti.​​​​​​​

(AA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.