Esnaf ilkbahar sezonuna hazırlanıyor

Kurtalan 13.02.2024 - 15:39, Güncelleme: 13.02.2024 - 23:09 4731+ kez okundu.
 

Esnaf ilkbahar sezonuna hazırlanıyor

Şubat ayının sonlarına doğru gelinirken ayakkabıcılarda sezonluk ürün geçişi hazırlığı başladı.
Kış mevsiminde sattıkları ayakkabı çeşitlerinin yerine İlkbahar ve Yaz mevsiminde kullanılan sezon çeşitlerini satmak için hazırlık yapmayan başlayan ayakkabıcılar Kışlık ayakkabı çeşitlerinde muhtemel sezon sonu indirimlerin müşteriler için organize edildiğini kaydediyor. Kurtalan’da faaliyet gösteren Ayakkabı Merkezi Mağazası işletmecisi İbrahim Orak, kışlık ayakkabılarının büyük bir bölümünü sattıklarını söylerken ellerinde kalan çeşitler için ileriki sürçte indirim yaşanabileceği müjdesini verdi. Orak; “Biz ayakkabıcılar için sezon başları ve sonları oldukça önemli, çünkü depolarımızda ve stoklarımızda sezon çeşitleri bulundurmaya özen gösteririz bu nedenle hazırlıklarımızı bu çerçevede yapıyoruz.” derken yakın süre içerisinde stoklarına yeni ayakkabı çeşitlerini alarak Kurtalanlı müşterilerinin hizmetinde olacaklarını kaydetti. (Mehmet Sadık AKSOY)
Şubat ayının sonlarına doğru gelinirken ayakkabıcılarda sezonluk ürün geçişi hazırlığı başladı.

Kış mevsiminde sattıkları ayakkabı çeşitlerinin yerine İlkbahar ve Yaz mevsiminde kullanılan sezon çeşitlerini satmak için hazırlık yapmayan başlayan ayakkabıcılar Kışlık ayakkabı çeşitlerinde muhtemel sezon sonu indirimlerin müşteriler için organize edildiğini kaydediyor.

Kurtalan’da faaliyet gösteren Ayakkabı Merkezi Mağazası işletmecisi İbrahim Orak, kışlık ayakkabılarının büyük bir bölümünü sattıklarını söylerken ellerinde kalan çeşitler için ileriki sürçte indirim yaşanabileceği müjdesini verdi.

Orak; “Biz ayakkabıcılar için sezon başları ve sonları oldukça önemli, çünkü depolarımızda ve stoklarımızda sezon çeşitleri bulundurmaya özen gösteririz bu nedenle hazırlıklarımızı bu çerçevede yapıyoruz.” derken yakın süre içerisinde stoklarına yeni ayakkabı çeşitlerini alarak Kurtalanlı müşterilerinin hizmetinde olacaklarını kaydetti.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.