Fiyatlar artınca ikinci el Lastiklere talep arttı

Kurtalan 21.07.2023 - 15:53, Güncelleme: 21.07.2023 - 15:53 2480+ kez okundu.
 

Fiyatlar artınca ikinci el Lastiklere talep arttı

Son gelen zamlarla birlikte sıfır lastik fiyatlarının yükselişiyle ikinci el lastiklere rağbet arttı.
Oto lastikçi Hasan Kınık, sıfır lastik fiyatlarının Doların artmasıyla her gün arttığını belirterek vatandaşların ikinci ele yöneldiğini söyledi. Kınık, vatandaşların alım gücünün düştüğünü, araç sahiplerinin sıfır lastik alamadıkları için ikince el lastiklere ilgi gösterdiğini belirterek, “Lastik fiyatları her geçen gün artıyor. Bu artışa akaryakıt zammıyla birlikte nakliye ücreti de eklenince fiyatlar cep yakmaya başladı. Sıfır lastik alamayan araç sürücüleri ikinci el lastiklere yöneldi. Talepte bulunan vatandaşlarımıza az kullanılmış ikinci el lastiklerin satışını yapıyoruz” dedi. Lastik fiyatlarının boyuta ve kalitesine göre değiştiğini belirten Kınık şöyle konuştu, “Şu an otomobil lastiklerinin tanesini 800 lira ile 2 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışını gerçekleştiriyoruz. İkinci el lastiklerde ise fiyatlar 300 lira ile 500 lira arasında değişiyor. Hal böyle olunca vatandaşlar ikinci el lastiklere yöneliyor.” dedi. Kınık, lastik fiyatlarının önümüzdeki süreçte daha da artacağını sözlerine ekledi. (Abdulaziz ÖZCAN)
Son gelen zamlarla birlikte sıfır lastik fiyatlarının yükselişiyle ikinci el lastiklere rağbet arttı.

Oto lastikçi Hasan Kınık, sıfır lastik fiyatlarının Doların artmasıyla her gün arttığını belirterek vatandaşların ikinci ele yöneldiğini söyledi.

Kınık, vatandaşların alım gücünün düştüğünü, araç sahiplerinin sıfır lastik alamadıkları için ikince el lastiklere ilgi gösterdiğini belirterek,

“Lastik fiyatları her geçen gün artıyor. Bu artışa akaryakıt zammıyla birlikte nakliye ücreti de eklenince fiyatlar cep yakmaya başladı. Sıfır lastik alamayan araç sürücüleri ikinci el lastiklere yöneldi. Talepte bulunan vatandaşlarımıza az kullanılmış ikinci el lastiklerin satışını yapıyoruz” dedi.

Lastik fiyatlarının boyuta ve kalitesine göre değiştiğini belirten Kınık şöyle konuştu,

“Şu an otomobil lastiklerinin tanesini 800 lira ile 2 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışını gerçekleştiriyoruz. İkinci el lastiklerde ise fiyatlar 300 lira ile 500 lira arasında değişiyor. Hal böyle olunca vatandaşlar ikinci el lastiklere yöneliyor.” dedi.

Kınık, lastik fiyatlarının önümüzdeki süreçte daha da artacağını sözlerine ekledi.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.