Gaziantep'te bozuk et ve et ürünleri satan iki iş yerine kapatma cezası

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 31.01.2025 - 17:30, Güncelleme: 31.01.2025 - 17:15 1068 kez okundu.
 

Gaziantep'te bozuk et ve et ürünleri satan iki iş yerine kapatma cezası

GAZİANTEP (AA) - Şahinbey Belediyesi, ilçede bozuk et ve et ürünleri satan işletmenin birine 3 gün, diğerine ise süresiz olarak kapatma cezası verdi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Şahinbey Belediyesi Zabıta ekipleri, Tarım ve Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle, son kullanma tarihi geçen ve bozuk gıda satan işletmelere yönelik denetim yaptı.Yapılan denetimde 2 işyerinde, 83 kilogram son kullanma tarihi geçmiş ve bozulmuş et ürünlerine el koyan ekipler, işletmenin birine 3 gün, diğerine ise süresiz olarak kapatma cezası verdi.Açıklamada görüşlerine yer verilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Vatandaşın sağlığını hiçe sayan bu tür işyerlerine göz açtırmayacağız." dedi.

GAZİANTEP (AA) - Şahinbey Belediyesi, ilçede bozuk et ve et ürünleri satan işletmenin birine 3 gün, diğerine ise süresiz olarak kapatma cezası verdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Şahinbey Belediyesi Zabıta ekipleri, Tarım ve Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle, son kullanma tarihi geçen ve bozuk gıda satan işletmelere yönelik denetim yaptı.

Yapılan denetimde 2 işyerinde, 83 kilogram son kullanma tarihi geçmiş ve bozulmuş et ürünlerine el koyan ekipler, işletmenin birine 3 gün, diğerine ise süresiz olarak kapatma cezası verdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Vatandaşın sağlığını hiçe sayan bu tür işyerlerine göz açtırmayacağız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.