Gaziantep'te üniversite sınavına giren öğrencilere ücretsiz yemek dağıtılıyor

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 09.01.2024 - 18:06, Güncelleme: 09.01.2024 - 16:33 1970+ kez okundu.
 

Gaziantep'te üniversite sınavına giren öğrencilere ücretsiz yemek dağıtılıyor

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, üniversitede sınava giren öğrencilere yemek ikramı yapılıyor. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, öğrencilerin sınav döneminde motivasyonunu artırmak için 15 gün boyunca 1500 öğrenciye yemek dağıtılıyor.Açıklamada görüşlerine yer verilen, Kadın, Aile, Eğitim ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Kübra Çinkılıç, öğrencilerin sınav döneminde yoğun bir tempoyla çalıştıklarını belirtti.Sınav sürecinin stresli olduğunu aktaran Çinkılıç, şunları kaydetti:"Geçen yıl da olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimizin zamandan tasarruf etmesi için yiyecek ve içecek ikramlarında bulunuyoruz. 15 gün boyunca yemek tırımız merkez kütüphanesinin önünde öğrencilerimize her akşam ücretsiz yemek dağıtacak. Umarız, bu süreçte bir nebze de olsa öğrencilerimizin başarısına katkımız olur."

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, üniversitede sınava giren öğrencilere yemek ikramı yapılıyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, öğrencilerin sınav döneminde motivasyonunu artırmak için 15 gün boyunca 1500 öğrenciye yemek dağıtılıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen, Kadın, Aile, Eğitim ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Kübra Çinkılıç, öğrencilerin sınav döneminde yoğun bir tempoyla çalıştıklarını belirtti.

Sınav sürecinin stresli olduğunu aktaran Çinkılıç, şunları kaydetti:

"Geçen yıl da olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimizin zamandan tasarruf etmesi için yiyecek ve içecek ikramlarında bulunuyoruz. 15 gün boyunca yemek tırımız merkez kütüphanesinin önünde öğrencilerimize her akşam ücretsiz yemek dağıtacak. Umarız, bu süreçte bir nebze de olsa öğrencilerimizin başarısına katkımız olur."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.