Geçici Kan bağışı istasyonu Kurtalan’da

Kurtalan 03.02.2024 - 18:20, Güncelleme: 03.02.2024 - 18:20 5512+ kez okundu.
 

Geçici Kan bağışı istasyonu Kurtalan’da

Ahmedi Hani Parkı girişine kurulan Geçici Kan Bağışı istasyonu kan bağışında yapmak isteyen vatandaşları bekliyor.
Ahmedi Hani Parkı girişine kurulan Geçici Kan Bağışı istasyonu 2 gün boyunca sabah saat 9.00’dan akşam 18.00’a kadar kan vermek isteyen Kurtalanlıların hizmetinde olacak. Geçici Kan Bağışı istasyonu bağışçılarla ilgilenen görevlilerden alınan bilgilere göre kan bağışında bulunmak isteyen Kurtalanlı vatandaşların sayısı artmış durumda. Görevliler, bağışçılardan alınan kanların bazı testlerden geçtikten sonra kan ihtiyacı bulunan hastalar için kullanılmak üzere Siirt ve çevre illere gönderildiğini söyleyerek yapılan kan bağışlarının hastalar için hayati derece önemli olduğunu vurguladılar. Kurtalanlı vatandaşlara çağrıda bulanan görevliler, bağışçılara teşekkür ederek kan verme oranın daha da yükselmesi için kan vermek isteyenleri Ahmedi Hani Parkı girişinde kurulan Kan Bağışı istasyonuna davet etti. (Abdulaziz ÖZCAN)
Ahmedi Hani Parkı girişine kurulan Geçici Kan Bağışı istasyonu kan bağışında yapmak isteyen vatandaşları bekliyor.

Ahmedi Hani Parkı girişine kurulan Geçici Kan Bağışı istasyonu 2 gün boyunca sabah saat 9.00’dan akşam 18.00’a kadar kan vermek isteyen Kurtalanlıların hizmetinde olacak.

Geçici Kan Bağışı istasyonu bağışçılarla ilgilenen görevlilerden alınan bilgilere göre kan bağışında bulunmak isteyen Kurtalanlı vatandaşların sayısı artmış durumda.

Görevliler, bağışçılardan alınan kanların bazı testlerden geçtikten sonra kan ihtiyacı bulunan hastalar için kullanılmak üzere Siirt ve çevre illere gönderildiğini söyleyerek yapılan kan bağışlarının hastalar için hayati derece önemli olduğunu vurguladılar.

Kurtalanlı vatandaşlara çağrıda bulanan görevliler, bağışçılara teşekkür ederek kan verme oranın daha da yükselmesi için kan vermek isteyenleri Ahmedi Hani Parkı girişinde kurulan Kan Bağışı istasyonuna davet etti.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.