Gül, AK Parti Kurtalan Seçim Lokalini ziyaret etti

Siirt 21.03.2024 - 12:20, Güncelleme: 21.03.2024 - 12:20 2701+ kez okundu.
 

Gül, AK Parti Kurtalan Seçim Lokalini ziyaret etti

Yaptığı ziyaretle Kurtalanlı seçmenlerle bir araya gel gül Nevzat Karaatay’a tam destek verdiğini dile getirerek “Nevzat Başkanın vereceği her söz bizim sözümüzdür.” açıklamasında bulundu.
AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, yerel seçimlere yönelik çalışmaların yürütüldüğü Ak Parti Kurtalan Seçim Lokalini ziyaret etti. Gül, yaptığı ziyarette yerel seçimlere yönelik net mesajlar vererek “Akıl tedbir almak içindir.” dedi. Nevzat Karaatay’a tam desteğini sunan Ak Parti Siirt Milletvekili Gül, seçim lokali önünde seçmenlere hitaben yaptığı konuşmasında; “Al Kumru Barajında yeni bir hat döşüyoruz. Şuanda proje ihalesi yapıldı. Mayıs bilemediniz Haziran’da projeyi bizlere teslim ediyorlar ve hemen ihaleye çıkıyoruz. Allah’ın izniyle o projenin gerçekleşmesiyle beraber Kurtalan’ın, Siirt’in ve özellikle Kayabağlar’ın su sorunu diye bir şeyi kalmayacak. Diğer bir husus Nevzat Başkan Organize Sanayi projesinden bahsetti, yerde hazır bende sizlerin huzurunda söz veriyorum. Nevzat Başkanın vereceği her söz bizim sözümüzdür. Sonuna kadar arkasındayız. Ben burada sizlerden özellikle bunu istiyorum kardeşlerim Allah öyle bir şekilde bazı kurallar koymuş diyor ki akıl tedbir almak içindir. Gelecekte ah-vah çekmek için değildir. Bende sizden hassaten ricam ediyorum her bir kardeşimiz, önce diyecek ki ben özellikle gençlere söylüyorum. Her biriniz kendine dert edineceksiniz ve diyeceksiniz her biriniz en az 10 oy kazandıracağız, biz bunu yaptığımız zaman siz seyredin arkası gelecek mi? Gelmeyecek mi?” dedi. Konuşmasının devamında DEM Parti’nin yatırım ve istihdama yönelik somut bir atılımının olmadığına işaret eden Mervan Gül; “Bizim karşımızda kim var bir parti var. Kimdir? DEM’dir. Ben geçmişte de bunu söylüyordum bugünde söylüyorum, yarında söylüyorum. Siirt’te belediye başkanlığı yapmışlar Kurtalan’da belediye başkanı yapmışlar. Gelsinler projelerini ortaya koysunlar, gelsinler bir tanesi desin ki burada bir kardeşimiz bir insanımız yatırım yapacak onun için bir gayretimiz olmuştur. Bir genci işe alınması için bir hedefimiz olmuştur. Öyle bir dertleri var mı? Ama biz dertliyiz bizim derdimiz var bizim derdimiz de bu halka hizmet etmektir.” Sözlerini sarf ederek konuşmasını şu şekilde sürdürdü. “Ben bunu biliyorum bir genç kardeşimiz işsiz kaldığı zaman bir gün, iki gün, üç gün, bakıyorsun ki evde huzursuzluk başlıyor. O huzursuzluk sokağa yansıyor. Onun için biz dertliyiz.” açıklamasında bulunurken iş adamlarını bölgeye teşvik ederek işsizlik sorunun çözeceklerini dile getirdi.” (Abdulaziz ÖZCAN)
Yaptığı ziyaretle Kurtalanlı seçmenlerle bir araya gel gül Nevzat Karaatay’a tam destek verdiğini dile getirerek “Nevzat Başkanın vereceği her söz bizim sözümüzdür.” açıklamasında bulundu.

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, yerel seçimlere yönelik çalışmaların yürütüldüğü Ak Parti Kurtalan Seçim Lokalini ziyaret etti.

Gül, yaptığı ziyarette yerel seçimlere yönelik net mesajlar vererek “Akıl tedbir almak içindir.” dedi.

Nevzat Karaatay’a tam desteğini sunan Ak Parti Siirt Milletvekili Gül, seçim lokali önünde seçmenlere hitaben yaptığı konuşmasında; “Al Kumru Barajında yeni bir hat döşüyoruz. Şuanda proje ihalesi yapıldı. Mayıs bilemediniz Haziran’da projeyi bizlere teslim ediyorlar ve hemen ihaleye çıkıyoruz. Allah’ın izniyle o projenin gerçekleşmesiyle beraber Kurtalan’ın, Siirt’in ve özellikle Kayabağlar’ın su sorunu diye bir şeyi kalmayacak. Diğer bir husus Nevzat Başkan Organize Sanayi projesinden bahsetti, yerde hazır bende sizlerin huzurunda söz veriyorum. Nevzat Başkanın vereceği her söz bizim sözümüzdür. Sonuna kadar arkasındayız. Ben burada sizlerden özellikle bunu istiyorum kardeşlerim Allah öyle bir şekilde bazı kurallar koymuş diyor ki akıl tedbir almak içindir. Gelecekte ah-vah çekmek için değildir. Bende sizden hassaten ricam ediyorum her bir kardeşimiz, önce diyecek ki ben özellikle gençlere söylüyorum. Her biriniz kendine dert edineceksiniz ve diyeceksiniz her biriniz en az 10 oy kazandıracağız, biz bunu yaptığımız zaman siz seyredin arkası gelecek mi? Gelmeyecek mi?” dedi.

Konuşmasının devamında DEM Parti’nin yatırım ve istihdama yönelik somut bir atılımının olmadığına işaret eden Mervan Gül; “Bizim karşımızda kim var bir parti var. Kimdir? DEM’dir. Ben geçmişte de bunu söylüyordum bugünde söylüyorum, yarında söylüyorum. Siirt’te belediye başkanlığı yapmışlar Kurtalan’da belediye başkanı yapmışlar. Gelsinler projelerini ortaya koysunlar, gelsinler bir tanesi desin ki burada bir kardeşimiz bir insanımız yatırım yapacak onun için bir gayretimiz olmuştur. Bir genci işe alınması için bir hedefimiz olmuştur. Öyle bir dertleri var mı? Ama biz dertliyiz bizim derdimiz var bizim derdimiz de bu halka hizmet etmektir.” Sözlerini sarf ederek konuşmasını şu şekilde sürdürdü.

“Ben bunu biliyorum bir genç kardeşimiz işsiz kaldığı zaman bir gün, iki gün, üç gün, bakıyorsun ki evde huzursuzluk başlıyor. O huzursuzluk sokağa yansıyor. Onun için biz dertliyiz.” açıklamasında bulunurken iş adamlarını bölgeye teşvik ederek işsizlik sorunun çözeceklerini dile getirdi.”

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.