Gül ve Oğlaç, Baykan’da vatandaş ziyaret gerçekleştirdi

Baykan 02.07.2023 - 20:04, Güncelleme: 02.07.2023 - 20:04 17227+ kez okundu.
 

Gül ve Oğlaç, Baykan’da vatandaş ziyaret gerçekleştirdi

Gül ve Oğlaç, Baykan’a giderek vatandaş ziyareti gerçekleştirerek Baykanlılarla oturup sohbet etti.
Ak Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül ve Ak Parti Siirt Milletvekili Ekrem Oğlaç Baykan’da vatandaş ziyaretinde bulunarak vatandaşların talep ve isteklerini dinledi.  Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Baykanlı vatandaşlar Gül ve Oğlaç’a teşekkür etti. Baykanlıların samimi ilgisiyle karşılaşan Ak Parti heyeti adına Mervan Gül sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayımladı. (Haber Merkezi)
Gül ve Oğlaç, Baykan’a giderek vatandaş ziyareti gerçekleştirerek Baykanlılarla oturup sohbet etti.

Ak Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül ve Ak Parti Siirt Milletvekili Ekrem Oğlaç Baykan’da vatandaş ziyaretinde bulunarak vatandaşların talep ve isteklerini dinledi.  Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Baykanlı vatandaşlar Gül ve Oğlaç’a teşekkür etti. Baykanlıların samimi ilgisiyle karşılaşan Ak Parti heyeti adına Mervan Gül sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayımladı.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.