15 Temmuz Demokrasi Parkı’nı köpekler istila etti

Güncel 24.01.2021 - 21:22, Güncelleme: 24.01.2021 - 21:22 2600+ kez okundu.
 

15 Temmuz Demokrasi Parkı’nı köpekler istila etti

Kurtalan’da, 15 Temmuz Demokrasi Parkı’nda başıboş köpekler vatandaşların tepkisini topluyor.
15 Temmuz Demokrasi Parkı’nı mesken tutan sokak köpekleri, çevre sakinlerine korkulu anlar yaşatıyor. Bu duruma tepki gösteren vatandaşlar, “Başıboş gezen köpekler parkı istila etmiş durumda. Sürüler halinde gezen bu köpekleri gören vatandaşlar parkı terk etmez zorunda kalıyor. Temiz bir nefes aldığımız parka gitmeye korkar hale geldik. Başıboş köpekler bizim için büyük bir tehlike oldu" dedi.BELEDİYE İLGİSİZKurtalan Belediyesi’nin ilgisizliğinden yakınan vatandaşlar; “Defalarca yetkililere bildirilmesine rağmen belediye başıboş dolaşan köpeklerle ilgili bir önlem almıyor. Köpeklerin aşılanarak rehabilite edilmesini talep ediyoruz. Üzücü bir olay yaşanmadan bir an önce yetkililerin bu duruma bir çare bulmalarını bekliyoruz”
Kurtalan’da, 15 Temmuz Demokrasi Parkı’nda başıboş köpekler vatandaşların tepkisini topluyor.

15 Temmuz Demokrasi Parkı’nı mesken tutan sokak köpekleri, çevre sakinlerine korkulu anlar yaşatıyor.
Bu duruma tepki gösteren vatandaşlar, “Başıboş gezen köpekler parkı istila etmiş durumda. Sürüler halinde gezen bu köpekleri gören vatandaşlar parkı terk etmez zorunda kalıyor. Temiz bir nefes aldığımız parka gitmeye korkar hale geldik. Başıboş köpekler bizim için büyük bir tehlike oldu" dedi.
BELEDİYE İLGİSİZ
Kurtalan Belediyesi’nin ilgisizliğinden yakınan vatandaşlar;
“Defalarca yetkililere bildirilmesine rağmen belediye başıboş dolaşan köpeklerle ilgili bir önlem almıyor. Köpeklerin aşılanarak rehabilite edilmesini talep ediyoruz. Üzücü bir olay yaşanmadan bir an önce yetkililerin bu duruma bir çare bulmalarını bekliyoruz”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.