18 Yıldır bitmeyen yol

Güncel 26.07.2021 - 07:58, Güncelleme: 26.07.2021 - 07:58 1343+ kez okundu.
 

18 Yıldır bitmeyen yol

2003 yılında yatırım programına alınan Kurtalan-Siirt karayolu 18 yıldır bir türlü bitirilemedi.
2003 yılında yatırım programına alınan Kurtalan-Siirt karayolu geçen 18 yıla rağmen tamamlanamadı.Kurtalan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hikmet Deryalar, yıllardır bir türlü tamamlanamayan Kurtalan-Siirt karayolunda çalışmaların ağır aksak yürütüldüğünü söyledi.14 kilometrelik duble yol çalışmalarının tamamlanması nedeniyle birçok trafik kazası yaşandığını belirten Deryalar, “Kurtalan-Siirt duble yol çalışmaları ağır aksak yürütülüyor. 18 yıldır çeşitli gerekçelerle ertelenen yol çalışmaları, bu yılda istenilen seviye ulaşamazken, kimi kısımlarda bozulan yolda sürücüler zor anlar yaşıyor. Yetkililerle yaptığımız görüşmelerde yolun bir an önce tamamlanması talebimizi ilettik. Umuyoruz ki bu yol en kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulur.” İfadelerini kullandı.
2003 yılında yatırım programına alınan Kurtalan-Siirt karayolu 18 yıldır bir türlü bitirilemedi.

2003 yılında yatırım programına alınan Kurtalan-Siirt karayolu geçen 18 yıla rağmen tamamlanamadı.
Kurtalan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hikmet Deryalar, yıllardır bir türlü tamamlanamayan Kurtalan-Siirt karayolunda çalışmaların ağır aksak yürütüldüğünü söyledi.
14 kilometrelik duble yol çalışmalarının tamamlanması nedeniyle birçok trafik kazası yaşandığını belirten Deryalar,
“Kurtalan-Siirt duble yol çalışmaları ağır aksak yürütülüyor. 18 yıldır çeşitli gerekçelerle ertelenen yol çalışmaları, bu yılda istenilen seviye ulaşamazken, kimi kısımlarda bozulan yolda sürücüler zor anlar yaşıyor. Yetkililerle yaptığımız görüşmelerde yolun bir an önce tamamlanması talebimizi ilettik. Umuyoruz ki bu yol en kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulur.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.