30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerle kutlandı

Güncel 10.09.2021 - 21:20, Güncelleme: 10.09.2021 - 21:20 2128+ kez okundu.
 

30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerle kutlandı

İlçemizde 30 Ağustos Zafer Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.Tören; Kaymakam/Belediye Başkan V. Sayın İhsan Aydın tarafından Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtı’na Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin konulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden törende, günün anlam ve önemini belirten konuşma İlçe Jandarma Komutanlığı Personeli J. Asb. Çvş. Esra Ortaçal tarafından yapıldı. Programın ardından Kaymakam/Belediye Başkan V. Aydın tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile tebrikler kabul edildi. Törene; İlçe Cumhuriyet Savcısı Erhan Tezkorkmaz, İlçe Jandarma Komutanı Cafer Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Evren Taşdemir, ilçe kurum amirleri, Siyasi Parti ve STK Temsilcileri katıldı.

İlçemizde 30 Ağustos Zafer Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.Tören; Kaymakam/Belediye Başkan V. Sayın İhsan Aydın tarafından Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtı’na Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin konulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden törende, günün anlam ve önemini belirten konuşma İlçe Jandarma Komutanlığı Personeli J. Asb. Çvş. Esra Ortaçal tarafından yapıldı. Programın ardından Kaymakam/Belediye Başkan V. Aydın tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile tebrikler kabul edildi.
Törene; İlçe Cumhuriyet Savcısı Erhan Tezkorkmaz, İlçe Jandarma Komutanı Cafer Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Evren Taşdemir, ilçe kurum amirleri, Siyasi Parti ve STK Temsilcileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.