Amatör spor kulübüne malzeme desteği

Spor 14.11.2021 - 20:24, Güncelleme: 14.11.2021 - 20:24 758+ kez okundu.
 

Amatör spor kulübüne malzeme desteği

Kurtalan Belediyesi, Kurtalan Kültür Spor Futbol Kulübü'ne malzeme desteğinde bulundu.
"Gençleri Spor ile Buluşturuyoruz" Projesi kapsamında Kurtalan Belediyesi tarafından Siirt Amatör Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Kurtalan Kültür Spor Futbol Kulübü'ne spor malzemesi desteği sağlandı.Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, çocukların ve gençlerin kişisel gelişimine yönelik önemli yatırımlarda bulunduklarını belirterek, gençlerin sosyalleşmesini sağlamak ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmek amacıyla ilçede sosyal, kültürel, eğitim ve spor yönünden önemli yatırımlarda bulunduklarını ifade etti.Kurtalan Kültür Spor Futbol Kulübü yöneticileri de katkılarından dolayı Tekin’e teşekkür etti. 
Kurtalan Belediyesi, Kurtalan Kültür Spor Futbol Kulübü'ne malzeme desteğinde bulundu.

"Gençleri Spor ile Buluşturuyoruz" Projesi kapsamında Kurtalan Belediyesi tarafından Siirt Amatör Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Kurtalan Kültür Spor Futbol Kulübü'ne spor malzemesi desteği sağlandı.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, çocukların ve gençlerin kişisel gelişimine yönelik önemli yatırımlarda bulunduklarını belirterek, gençlerin sosyalleşmesini sağlamak ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmek amacıyla ilçede sosyal, kültürel, eğitim ve spor yönünden önemli yatırımlarda bulunduklarını ifade etti.
Kurtalan Kültür Spor Futbol Kulübü yöneticileri de katkılarından dolayı Tekin’e teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.