Aydın, Kayabağlarda vatandaşlarla vedalaştı

Güncel 29.08.2021 - 17:58, Güncelleme: 29.08.2021 - 17:58 2239+ kez okundu.
 

Aydın, Kayabağlarda vatandaşlarla vedalaştı

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, Kayabağlar Beldesini ziyaret ederek belde halkıyla vedalaştı.
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Van İpekyolu Kaymakamlığına atanan Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, veda ziyaretleri kapsamında Kayabağlar Beldesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Aydın, esnaf ve vatandaşlarla tek tek vedalaşıp helallik istedi. Aydın daha sonra Kayabağlar Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret eden görevi başındaki askerlerle vedalaşarak görevlerinde kolaylıklar diledi.İlçede görev yaptığı süre içerisinde halkın yanında olmaya gayret gösterdiğini belirten Aydın, “Göreve geldiğimiz gün ilk işimiz vatandaşlarımıza kapılarımızı açmak oldu. Bizler görev yaptığımız süre zarfında iç içe olarak onların dertleri ile dertlenip mutluluklarına ortak olduk. Hemşerilerimiz de bizleri bağrına bastı. Gerek kaymakam olarak gerekse de Kayabağlar Belediye Başkan Vekili olarak görev yaptığımız süre zarfında her zaman tek gayemiz hemşerilerimize en iyi şekilde hizmet etmek oldu. Kayabağlar halkının da desteği ile Beldemize güzel hizmetler sunarak beldemizi daha iyi yerlere getirmeye çalıştık” dedi.Aydın’a yaptığı ziyarette İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cafer Çetin, İlçe Malmüdürü Gündüz İrinal, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Metin Yoğurtçuoğlu ve İl Genel Meclis Üyesi Cahit Sevgili eşlik etti.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, Kayabağlar Beldesini ziyaret ederek belde halkıyla vedalaştı.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Van İpekyolu Kaymakamlığına atanan Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, veda ziyaretleri kapsamında Kayabağlar Beldesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.
Vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Aydın, esnaf ve vatandaşlarla tek tek vedalaşıp helallik istedi.
Aydın daha sonra Kayabağlar Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret eden görevi başındaki askerlerle vedalaşarak görevlerinde kolaylıklar diledi.
İlçede görev yaptığı süre içerisinde halkın yanında olmaya gayret gösterdiğini belirten Aydın,
“Göreve geldiğimiz gün ilk işimiz vatandaşlarımıza kapılarımızı açmak oldu. Bizler görev yaptığımız süre zarfında iç içe olarak onların dertleri ile dertlenip mutluluklarına ortak olduk. Hemşerilerimiz de bizleri bağrına bastı. Gerek kaymakam olarak gerekse de Kayabağlar Belediye Başkan Vekili olarak görev yaptığımız süre zarfında her zaman tek gayemiz hemşerilerimize en iyi şekilde hizmet etmek oldu. Kayabağlar halkının da desteği ile Beldemize güzel hizmetler sunarak beldemizi daha iyi yerlere getirmeye çalıştık” dedi.
Aydın’a yaptığı ziyarette İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cafer Çetin, İlçe Malmüdürü Gündüz İrinal, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Metin Yoğurtçuoğlu ve İl Genel Meclis Üyesi Cahit Sevgili eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.