Aydın’dan şehidin oğlu ile mezarlık ziyareti

Güncel 20.06.2021 - 20:26, Güncelleme: 20.06.2021 - 20:26 2310+ kez okundu.
 

Aydın’dan şehidin oğlu ile mezarlık ziyareti

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili İhsan Emre Aydın, babalar günü dolayısıyla şehit oğlu ile birlikte mezarlık ziyaretinde bulundu.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili İhsan Emre Aydın, Şehit Halil Pekacar’ın oğlu ve aynı zamanda Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Kasım Pekacar ile birlikte babalar günü dolayısı ile Konakpınar Köy Mezarlığında bulunan Şehit Halil Pekacar’ın mezarını ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette köy mezarlığındaki şehitler için Kur’an-ı Kerim okunup dualar edildi.Şehitlerin emaneti ailelerinin ve gazilerin her zaman yanında olduklarını belirten Aydın,"Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden kahramanlarımızı rahmet ve özlemle yad ediyor, kahraman gazilerimize de sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyoruz. Aziz şehitlerimiz ve onların bizlere emaneti kıymetli babaları ile hayatını ailesine adayan tüm babalarımızın babalar gününü kutluyorum." dedi.Kurtalan Kaymakamlığı’nca Konakpınar köy mezarlığında bulunan şehitlerin mezarları onarılarak mezarlığın giriş kısmında bulunan alana da ‘Şehitler Çeşmesi’ yaptırılarak vatandaşların hizmete sunuldu.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili İhsan Emre Aydın, babalar günü dolayısıyla şehit oğlu ile birlikte mezarlık ziyaretinde bulundu.

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili İhsan Emre Aydın, Şehit Halil Pekacar’ın oğlu ve aynı zamanda Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Kasım Pekacar ile birlikte babalar günü dolayısı ile Konakpınar Köy Mezarlığında bulunan Şehit Halil Pekacar’ın mezarını ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette köy mezarlığındaki şehitler için Kur’an-ı Kerim okunup dualar edildi.
Şehitlerin emaneti ailelerinin ve gazilerin her zaman yanında olduklarını belirten Aydın,
"Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden kahramanlarımızı rahmet ve özlemle yad ediyor, kahraman gazilerimize de sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyoruz. Aziz şehitlerimiz ve onların bizlere emaneti kıymetli babaları ile hayatını ailesine adayan tüm babalarımızın babalar gününü kutluyorum." dedi.
Kurtalan Kaymakamlığı’nca Konakpınar köy mezarlığında bulunan şehitlerin mezarları onarılarak mezarlığın giriş kısmında bulunan alana da ‘Şehitler Çeşmesi’ yaptırılarak vatandaşların hizmete sunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.