BAL Ligi Haziran'da başlıyor

Spor 24.05.2021 - 14:51, Güncelleme: 24.05.2021 - 14:51 2483+ kez okundu.
 

BAL Ligi Haziran'da başlıyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) için TFF kararını verdi. BAL Ligi Haziran ayında başlıyor.
TFF 2020-2021 sezonu Bölgesel Amatör Lig müsabakalarının yeni bir statü ve yeni bir gruplandırma ile haziran ayının birinci haftasında başlamasını kararlaştırdı. Ligin oluşumu için BAL’a katılma hakkı olan 266 kulübe bu sezon lige katılıp katılmayacakları yazılı olarak sorulacak. Katılmayacağını belirten kulüplerin BAL’a katılım hakkı saklı tutulacak ve 2021-2022 sezonuna katılabilecekler. Sıkıştırılmış bir takvim ile oynatılacak BAL’a katılacağını belirten kulüpler yeni bir gruplandırma ve yeni bir statü ile BAL’a katılacak. TFF tarafından BAL kulüplerine gönderilecek yazıda lige katılıp katılmayacakları sorulacak. Kulüpler kendilerine tebliğ edilecek yazıyı lige katılıp katılmayacaklarını TFF’ye bildirecek. BAL’da bu sezon küme düşme olmayacak ve ligin statüsü katılım sağlayacak takımın sayısına göre belli olacak.“LİGE HAZIRLIKLARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”Kurtalanspor Teknik Direktörü Hacı Güldalı, Haziran’da başlaması planlanan Bal ligine hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti.Kurtalan Şehir Stadı’nda takımın idmanlarını sürdürdüğünü belirten Güldalı şunları kaydetti,“Yeni Tip koronavirüs salgını nedeniyle ligin başlama tarihiyle ilgili belirsizlik futbolcularımızın moral ve motivasyonunu olumsuz yönde etkiledi. Mayıs ayında başlaması planlanan lige hazırlıklarımızı sürdürürken müsabakaların Haziran ayının ilk haftasında oynanacağı kararının alındığını öğrendik. Eğer bir son dakika değişikliği olmazsa Haziran ayının ilk haftasında ligin başlamasını bekliyoruz. Takımımız hiç ara vermeden hazırlıklarını sürdürdü. Formdayız ve hedefimiz şampiyonluk” dedi. (Tayyip BİNAY)
Bölgesel Amatör Lig (BAL) için TFF kararını verdi. BAL Ligi Haziran ayında başlıyor.

TFF 2020-2021 sezonu Bölgesel Amatör Lig müsabakalarının yeni bir statü ve yeni bir gruplandırma ile haziran ayının birinci haftasında başlamasını kararlaştırdı.
Ligin oluşumu için BAL’a katılma hakkı olan 266 kulübe bu sezon lige katılıp katılmayacakları yazılı olarak sorulacak. Katılmayacağını belirten kulüplerin BAL’a katılım hakkı saklı tutulacak ve 2021-2022 sezonuna katılabilecekler. Sıkıştırılmış bir takvim ile oynatılacak BAL’a katılacağını belirten kulüpler yeni bir gruplandırma ve yeni bir statü ile BAL’a katılacak. TFF tarafından BAL kulüplerine gönderilecek yazıda lige katılıp katılmayacakları sorulacak. Kulüpler kendilerine tebliğ edilecek yazıyı lige katılıp katılmayacaklarını TFF’ye bildirecek. BAL’da bu sezon küme düşme olmayacak ve ligin statüsü katılım sağlayacak takımın sayısına göre belli olacak.
“LİGE HAZIRLIKLARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”
Kurtalanspor Teknik Direktörü Hacı Güldalı, Haziran’da başlaması planlanan Bal ligine hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti.
Kurtalan Şehir Stadı’nda takımın idmanlarını sürdürdüğünü belirten Güldalı şunları kaydetti,
“Yeni Tip koronavirüs salgını nedeniyle ligin başlama tarihiyle ilgili belirsizlik futbolcularımızın moral ve motivasyonunu olumsuz yönde etkiledi. Mayıs ayında başlaması planlanan lige hazırlıklarımızı sürdürürken müsabakaların Haziran ayının ilk haftasında oynanacağı kararının alındığını öğrendik. Eğer bir son dakika değişikliği olmazsa Haziran ayının ilk haftasında ligin başlamasını bekliyoruz. Takımımız hiç ara vermeden hazırlıklarını sürdürdü. Formdayız ve hedefimiz şampiyonluk” dedi. (Tayyip BİNAY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.