BAL'da fikstür çekildi

Spor 28.03.2021 - 19:07, Güncelleme: 28.03.2021 - 19:07 1856+ kez okundu.
 

BAL'da fikstür çekildi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2020-2021 sezonunda Siirt’i 9. Bölge 3. Grup'ta temsil edecek Kurtalanspor, ligin ilk maçında Batman 72 Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.
2020-2021 Sezonunda Bölgesel Amatör Lig'e 7 ve daha fazla takımla katılan illerin hangi grupta yer alacaklarının kuraları ve tüm grupların fikstür çekimi İstanbul'da TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde kulüp temsilcilerinin katılımı olmadan yapıldı.Siirt’in tek temsilcisi Kurtalanspor ilk maçını Batman’da oynarken ligin ikinci maçında ise Mazıdağıspor’u sahasında konuk edecek. BAL'da gruplarda müsabakalar 17-18 Nisan 2021 tarihlerinde başlatılacak.4 takımlı gruplar üç devreli lig usulüne göre, 5 ve 6 takımlı gruplar çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Her grubun birincisi olan takım bölge birinciliği müsabakalarına katılmaya hak kazanırken, grupta en altta yer alan takım kendi ilinin yerel ligine dönüş yapacak.Bölge birinciliğine katılma hakkı kazanan 52 takım, 5 takımlı 2 ve 6 takımlı 7 grup olmak üzere toplam 9 tarafsız grup merkezinde bölge birinciliği müsabakalarını oynayacaklar. 9 bölge birincisi TFF 3. Lig'e çıkma hakkı kazanacak.KURTALANSPOR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYORBölgesel Amatör Ligi (BAL) temsilcimiz Kurtalanspor, 17 Nisan’da başlayacak müsabakalar öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.Kurtalanspor Kulüp Başkanı Fırat Angün, ligde güçlü ekiplerle mücadele edeceklerini belirterek, şampiyonluktan başka bir şey düşünmediklerini söyledi.İlk maçlarında Batman 72 Belediyespor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Angün, lige galibiyetle başlamak istediklerini belirterek,“Gerçekten çok önemli takımlardan oluşan bir grupta mücadele edeceğiz. Şampiyonluk adına zorlu bir o kadarda meşakkatli bir yol bizleri bekliyor. İlk maçımızda deplasmanda Batman 72 Belediyespor’a konuk olacağız. 17 Nisan’a kadar eksikliklerimizi tamamlayarak sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.” dedi.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2020-2021 sezonunda Siirt’i 9. Bölge 3. Grup'ta temsil edecek Kurtalanspor, ligin ilk maçında Batman 72 Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

2020-2021 Sezonunda Bölgesel Amatör Lig'e 7 ve daha fazla takımla katılan illerin hangi grupta yer alacaklarının kuraları ve tüm grupların fikstür çekimi İstanbul'da TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde kulüp temsilcilerinin katılımı olmadan yapıldı.
Siirt’in tek temsilcisi Kurtalanspor ilk maçını Batman’da oynarken ligin ikinci maçında ise Mazıdağıspor’u sahasında konuk edecek. BAL'da gruplarda müsabakalar 17-18 Nisan 2021 tarihlerinde başlatılacak.
4 takımlı gruplar üç devreli lig usulüne göre, 5 ve 6 takımlı gruplar çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Her grubun birincisi olan takım bölge birinciliği müsabakalarına katılmaya hak kazanırken, grupta en altta yer alan takım kendi ilinin yerel ligine dönüş yapacak.
Bölge birinciliğine katılma hakkı kazanan 52 takım, 5 takımlı 2 ve 6 takımlı 7 grup olmak üzere toplam 9 tarafsız grup merkezinde bölge birinciliği müsabakalarını oynayacaklar. 9 bölge birincisi TFF 3. Lig'e çıkma hakkı kazanacak.
KURTALANSPOR
HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) temsilcimiz Kurtalanspor, 17 Nisan’da başlayacak müsabakalar öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.
Kurtalanspor Kulüp Başkanı Fırat Angün, ligde güçlü ekiplerle mücadele edeceklerini belirterek, şampiyonluktan başka bir şey düşünmediklerini söyledi.
İlk maçlarında Batman 72 Belediyespor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Angün, lige galibiyetle başlamak istediklerini belirterek,
“Gerçekten çok önemli takımlardan oluşan bir grupta mücadele edeceğiz. Şampiyonluk adına zorlu bir o kadarda meşakkatli bir yol bizleri bekliyor. İlk maçımızda deplasmanda Batman 72 Belediyespor’a konuk olacağız. 17 Nisan’a kadar eksikliklerimizi tamamlayarak sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.