Başıboş köpekler vatandaşları korkutuyor

Güncel 25.10.2021 - 09:07, Güncelleme: 25.10.2021 - 09:07 1725+ kez okundu.
 

Başıboş köpekler vatandaşları korkutuyor

Kurtalan’da gruplar halinde gezen başıboş köpekler vatandaşları tedirgin ediyor.
Kurtalan’da başıboş gezen köpeklerden rahatsızlıklarını dile getiren vatandaşlar, tehlike teşkil eden köpekler için tedbir alınmasını istedi.Kurtalan’da yaşayan vatandaşlardan Ahmet Doğan, birçok defa köpeklerin gurup halinde gezdiklerine şahit olduklarını ve dışarı çıkarken korku içerisinde olduklarını belirterek yetkililerin bu işe bir el atmasını istedi.BELEDİYE İLGİSİZKurtalan Belediyesi’nin ilgisizliğinden yakınan vatandaşlar;“Defalarca yetkililere bildirilmesine rağmen belediye başıboş dolaşan köpeklerle ilgili bir önlem almıyor. Köpeklerin rehabilite edilmesini talep ediyoruz. Üzücü bir olay yaşanmadan bir an önce yetkililerin bu duruma bir çare bulmalarını bekliyoruz”
Kurtalan’da gruplar halinde gezen başıboş köpekler vatandaşları tedirgin ediyor.

Kurtalan’da başıboş gezen köpeklerden rahatsızlıklarını dile getiren vatandaşlar, tehlike teşkil eden köpekler için tedbir alınmasını istedi.
Kurtalan’da yaşayan vatandaşlardan Ahmet Doğan, birçok defa köpeklerin gurup halinde gezdiklerine şahit olduklarını ve dışarı çıkarken korku içerisinde olduklarını belirterek yetkililerin bu işe bir el atmasını istedi.
BELEDİYE İLGİSİZ
Kurtalan Belediyesi’nin ilgisizliğinden yakınan vatandaşlar;
“Defalarca yetkililere bildirilmesine rağmen belediye başıboş dolaşan köpeklerle ilgili bir önlem almıyor. Köpeklerin rehabilite edilmesini talep ediyoruz. Üzücü bir olay yaşanmadan bir an önce yetkililerin bu duruma bir çare bulmalarını bekliyoruz”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.