Baştuğ’dan havaalanı ve yol sitemi

Güncel 02.10.2022 - 20:00, Güncelleme: 02.10.2022 - 20:00 2031+ kez okundu.
 

Baştuğ’dan havaalanı ve yol sitemi

Kamuder Genel Başkanı Cevdet Baştuğ ağır aksak çalışan Siirt havaalanı ve yıllardır tamamlanamayan Kurtalan-Siirt karayolu ile ilgili eleştirilerde bulundu.
Genel merkezi Ankara'da bulunan ve kısa adı KAMUDER olan (Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği) Genel Başkanı Kurtalanlı hemşerimiz Cevdet Baştuğ Kurtalan'da eş, dost, akraba ve bir dizi ziyaret için baba ocağı Kurtalan'a geldi. Bitmeyen Kurtalan-Siirt karayolu ve ağır aksak çalışan Siirt havaalanını eleştirdi.Konu ile ilgili gazetemize açıklamada bulunan Baştuğ, 20 yıldır bir yolun bitirilememesine anlam veremediğini belirterek,''Türkiye’de duble yol çalışmalarının startı Siirt’ten verildi. Aradan geçen 20 yıla rağmen hala bitirilmemesini beceriksizlik olarak adlandırıyorum, yeni evlenen genç çiftlerimizin adeta maskarası oldu bitmeyen yol çalışmaları, yeni çiftlerimiz gelin aracının üzerine ''Aşkımız Siirt yol Çalışması Gibi Hiç Bitmesin'' şeklinde yazılar ülke gündemine oturup sosyal medyada en çok yer alan konulardan biri oldu. Nerden tutarsanız tutun elinizde kalıyor. Ulaştırma bakanı Adil Karaisamiloğlu THY için halkın yolu diyor güzel bir söylem ama uçak biletleri çok yüksek fiyatlara satılıyor. 3 kişi çay simit hava alanında 850 TL ile faydalanabiliyoruz. Yazıktır günahtır. Siirt havaalanına ne demeli? Ankara’dan baba ocağı Kurtalan'a sağlık ve zamanın kısıtlı olması nedeni ile hava yolunu tercih etmek zorunda kalıyoruz. Siirt'e uçak bileti kesmeye korkar olduk. Acaba uçuşlar ertelenir mi? Ertelenmese bile minik havaalanına iner mi? Bu nedenle Batman veya Diyarbakır havaalanına uçuş biletlerini kesmek zorunda kalıyor. Basiretsiz idarecilerin memleketi düşürdüğü hale bakın'' ifadelerini kullandı.
Kamuder Genel Başkanı Cevdet Baştuğ ağır aksak çalışan Siirt havaalanı ve yıllardır tamamlanamayan Kurtalan-Siirt karayolu ile ilgili eleştirilerde bulundu.

Genel merkezi Ankara'da bulunan ve kısa adı KAMUDER olan (Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği) Genel Başkanı Kurtalanlı hemşerimiz Cevdet Baştuğ Kurtalan'da eş, dost, akraba ve bir dizi ziyaret için baba ocağı Kurtalan'a geldi. Bitmeyen Kurtalan-Siirt karayolu ve ağır aksak çalışan Siirt havaalanını eleştirdi.
Konu ile ilgili gazetemize açıklamada bulunan Baştuğ, 20 yıldır bir yolun bitirilememesine anlam veremediğini belirterek,
''Türkiye’de duble yol çalışmalarının startı Siirt’ten verildi. Aradan geçen 20 yıla rağmen hala bitirilmemesini beceriksizlik olarak adlandırıyorum, yeni evlenen genç çiftlerimizin adeta maskarası oldu bitmeyen yol çalışmaları, yeni çiftlerimiz gelin aracının üzerine ''Aşkımız Siirt yol Çalışması Gibi Hiç Bitmesin'' şeklinde yazılar ülke gündemine oturup sosyal medyada en çok yer alan konulardan biri oldu. Nerden tutarsanız tutun elinizde kalıyor. Ulaştırma bakanı Adil Karaisamiloğlu THY için halkın yolu diyor güzel bir söylem ama uçak biletleri çok yüksek fiyatlara satılıyor. 3 kişi çay simit hava alanında 850 TL ile faydalanabiliyoruz. Yazıktır günahtır. Siirt havaalanına ne demeli? Ankara’dan baba ocağı Kurtalan'a sağlık ve zamanın kısıtlı olması nedeni ile hava yolunu tercih etmek zorunda kalıyoruz. Siirt'e uçak bileti kesmeye korkar olduk. Acaba uçuşlar ertelenir mi? Ertelenmese bile minik havaalanına iner mi? Bu nedenle Batman veya Diyarbakır havaalanına uçuş biletlerini kesmek zorunda kalıyor. Basiretsiz idarecilerin memleketi düşürdüğü hale bakın'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.