Batman Belediyesine ait 7 adet işyeri kiraya verilecek

Güncel 07.02.2023 - 20:42, Güncelleme: 07.02.2023 - 20:42 1554+ kez okundu.
 

Batman Belediyesine ait 7 adet işyeri kiraya verilecek

www.ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre Batman Belediye Başkanlığı’nca 7 adet işyeri kiraya verilecek. Batman Belediyesine ait Bayındırlık mahallesi 4780 sokakta bulunan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Kadın ve İş Geliştirme Merkezi içerisinde bulunan taşınmazların Kadın istihdamına yönelik toplamda  7 İşyerinin , 2886 Sayılı kanunun 35. Maddesinin (a) bendi  uyarınca Kapalı teklif usulü ile 3 (Üç) yıl süre ile ayrı ayrı kiraya verilecektir. İlana ilişkin ayrıntılı bilgilere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

www.ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre Batman Belediye Başkanlığı’nca 7 adet işyeri kiraya verilecek.

Batman Belediyesine ait Bayındırlık mahallesi 4780 sokakta bulunan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Kadın ve İş Geliştirme Merkezi içerisinde bulunan taşınmazların Kadın istihdamına yönelik toplamda  7 İşyerinin , 2886 Sayılı kanunun 35. Maddesinin (a) bendi  uyarınca Kapalı teklif usulü ile 3 (Üç) yıl süre ile ayrı ayrı kiraya verilecektir.

İlana ilişkin ayrıntılı bilgilere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.