"Benim Şehrim" programında Kurtalan tanıtıldı

Güncel 25.10.2021 - 09:09, Güncelleme: 25.10.2021 - 09:09 1849+ kez okundu.
 

"Benim Şehrim" programında Kurtalan tanıtıldı

Motosikletiyle Türkiye'yi karış karış gezerek ülkemizin güzelliklerini "Benim Şehrim" programıyla anlatan eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen bu kez ekranlara Kurtalan’ı taşıdı.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Çağlar Tekin’in eşlik ettiği Tüzmen, Kurtalan’ın güzelliklerine hayran kaldı.Sporcu kişiliği ve motosiklet tutkusuyla ekranların sevilen yüzü olan eski Dış Ticaret ve Gümrüklerden Sorumlu Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Haber Global TV’de yayınlanan “Kürşat Tüzmen ile Benim Şehrim” programında Kurtalan’ı anlattı. Tüzmen'in seyahat ve gezi programına Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Çağlar Tekin eşlik etti. Kurtalan Ekspresi Ankara’ya yolcu eden Tüzmen daha sonra ilçeye özgü ürünleri tanıttı.15 Temmuz Demokrasi Parkı’nda ilçede yapılan çalışmalarla ilgili Tekin’den bilgi alan Tüzmen Kurtalan Halk Eğitim Merkezi’nde açılan kurslarda kursiyerlerle bir süre sohbet etti.Tüzmen son olarak Konakpınar köyünde açılan kök kilim atölyesini ziyaret ederek Kurtalan kilimlerini tanıttı. 
Motosikletiyle Türkiye'yi karış karış gezerek ülkemizin güzelliklerini "Benim Şehrim" programıyla anlatan eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen bu kez ekranlara Kurtalan’ı taşıdı.

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Çağlar Tekin’in eşlik ettiği Tüzmen, Kurtalan’ın güzelliklerine hayran kaldı.
Sporcu kişiliği ve motosiklet tutkusuyla ekranların sevilen yüzü olan eski Dış Ticaret ve Gümrüklerden Sorumlu Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Haber Global TV’de yayınlanan “Kürşat Tüzmen ile Benim Şehrim” programında Kurtalan’ı anlattı.
Tüzmen'in seyahat ve gezi programına Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Çağlar Tekin eşlik etti.
Kurtalan Ekspresi Ankara’ya yolcu eden Tüzmen daha sonra ilçeye özgü ürünleri tanıttı.
15 Temmuz Demokrasi Parkı’nda ilçede yapılan çalışmalarla ilgili Tekin’den bilgi alan Tüzmen Kurtalan Halk Eğitim Merkezi’nde açılan kurslarda kursiyerlerle bir süre sohbet etti.
Tüzmen son olarak Konakpınar köyünde açılan kök kilim atölyesini ziyaret ederek Kurtalan kilimlerini tanıttı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.