USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Bu görüntüler Kurtalan’a yakışmıyor!

Bu görüntüler Kurtalan’a yakışmıyor!

15 Temmuz Demokrasi Parkı’nda bazı vatandaşların çöplerini çöp kovasına bırakmak yerine gelişi güzel etrafa atması tepkilere neden oldu.

Duyarsız vatandaşlar 15 Temmuz Demokrasi Parkına yedikleri yiyecek ve içeceklerin ambalajlarını atmaya devam ediyor. Vatandaşlar yapılan bütün uyarı ve duyurulara rağmen parkın içini kirletmekten vazgeçmiyor.

Bütün uyarı ve yapılan duyurulara rağmen duyarsız vatandaşlar Kurtalan 15 Temmuz Demokrasi Parkına çöplerini atmaya devam ediyor.

Park görevlileri vatandaşları sıklıkla uyardıklarını söylerken vatandaşların parkın muhtelif yerlerine yiyecek ve içecek ambalajı atmaya devam ettiklerini belirtiyorlar.

Park görevlileri yaz sezonu boyunca aynı durumu her yıl yaşadıklarını belirtirken vatandaşların duyarsızlığı nedeniyle parkın kirli göründüğünü ifade ediyorlar.

(Abdulaziz ÖZCAN)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ