CHP heyeti Kurtalan’da esnaf ve vatandaşları ziyaret etti

Güncel 08.06.2021 - 13:06, Güncelleme: 08.06.2021 - 13:06 1373+ kez okundu.
 

CHP heyeti Kurtalan’da esnaf ve vatandaşları ziyaret etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak başkanlığındaki Ekonomi Masası ile Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba başkanlığındaki Esnaf Masası heyeti, Kurtalan’da esnafa ziyarette bulundu.
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere kente gelen Öztrak, Ağbaba ve beraberindeki heyet, bu kapsamda "CHP Ekonomi Otobüsü" ile ilçeye geldi. Beykent Caddesi'nde temaslarda bulunan Öztrak, Ağbaba ve beraberindeki heyet, esnafı ziyaret etti, bir kafe önünde vatandaşlarla bir araya geldi. Öztrak, burada yaptığı konuşmada milletin buhran içinde olduğunu söyledi. Halkın sorunlarını dinleyerek meclise taşıyacaklarını belirten Öztrak, “Bugün doğu ve güneydoğu gezimizin ikinci ayağını yapıyoruz. Gerçekten çok sıkıntılı günlerden geçiyoruz. Bir yandan tarımda kuraklık, bir yandan esnafın hala esnafın kendine gelememesi bu son kapanmadan sonra. Ülkede hala mevcut olan pandemi. Üç tane krizi iç içe yaşıyoruz. Millet bir buhran içinde. Bizde memleketin her tarafını dolaşarak milletin derdini dinlemeye, bu dertleri meclise taşımaya, bu dertlerin çözümünü hükümetten beklemek için dolaşıyoruz.” Veli Ağababa da, CHP heyetinin bölgede 5 günlük bir çalışma yapacağını belirterek, “Bizler bölgedeyiz, sizin dertlerinizi sorunlarınızı dinlemeye geldik. 2018’de kurulan ekonomi masamız burada 5 günlük çalışma yapacak. Buradan başlayacağız, Diyarbakır’dan çıkacağız. Mafya düzenine, çete düzenine son vereceğiz. Türkiye’yi mafyalara ve çetelere teslim edenlerden de hesap soracağız.” Heyet, esnaf, çiftçi ve vatandaşların sorunlarını dinledikten sonra Siirt’e gitmek üzere ilçeden ayrıldı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak başkanlığındaki Ekonomi Masası ile Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba başkanlığındaki Esnaf Masası heyeti, Kurtalan’da esnafa ziyarette bulundu.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere kente gelen Öztrak, Ağbaba ve beraberindeki heyet, bu kapsamda "CHP Ekonomi Otobüsü" ile ilçeye geldi.

Beykent Caddesi'nde temaslarda bulunan Öztrak, Ağbaba ve beraberindeki heyet, esnafı ziyaret etti, bir kafe önünde vatandaşlarla bir araya geldi.

Öztrak, burada yaptığı konuşmada milletin buhran içinde olduğunu söyledi.

Halkın sorunlarını dinleyerek meclise taşıyacaklarını belirten Öztrak,

“Bugün doğu ve güneydoğu gezimizin ikinci ayağını yapıyoruz. Gerçekten çok sıkıntılı günlerden geçiyoruz. Bir yandan tarımda kuraklık, bir yandan esnafın hala esnafın kendine gelememesi bu son kapanmadan sonra. Ülkede hala mevcut olan pandemi. Üç tane krizi iç içe yaşıyoruz. Millet bir buhran içinde. Bizde memleketin her tarafını dolaşarak milletin derdini dinlemeye, bu dertleri meclise taşımaya, bu dertlerin çözümünü hükümetten beklemek için dolaşıyoruz.”

Veli Ağababa da, CHP heyetinin bölgede 5 günlük bir çalışma yapacağını belirterek,

“Bizler bölgedeyiz, sizin dertlerinizi sorunlarınızı dinlemeye geldik. 2018’de kurulan ekonomi masamız burada 5 günlük çalışma yapacak. Buradan başlayacağız, Diyarbakır’dan çıkacağız. Mafya düzenine, çete düzenine son vereceğiz. Türkiye’yi mafyalara ve çetelere teslim edenlerden de hesap soracağız.”

Heyet, esnaf, çiftçi ve vatandaşların sorunlarını dinledikten sonra Siirt’e gitmek üzere ilçeden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.