Çınar Belediyespor-Kurtalanspor maçı kar engeline takıldı

Güncel 05.02.2023 - 23:06, Güncelleme: 05.02.2023 - 23:06 2718+ kez okundu.
 

Çınar Belediyespor-Kurtalanspor maçı kar engeline takıldı

Bal Ligi 1 Grup'ta mücadele eden Çınar Belediyespor-Kurtalanspor maçı kar engeline takıldı
Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) mücadele eden Çınar Belediyespor - Kurtalanspor arasında oynanacak olan karşılaşma kar yağışı engeline takıldı. Yoğun kar yağışı tüm ülkeyi etkisi altına alan elverişsiz hava koşulları ve şartları nedeniyle TFF Bal ligi 1.Bölge 1.Grup'ta mücadele eden Çınar Belediyespor - Kurtalanspor arasında oynanacak olan karşılaşma ertelendi. Maçın hakemleri Bakır Aslan, Enes Daban ve İslim Çakmak üçlüsü tarafından saha kontrolleri sonrası yoğun kar nedeniyle oynanması mümkün olmadığına dair kanaat getirerek ileri bir tarihe erteledi.
Bal Ligi 1 Grup'ta mücadele eden Çınar Belediyespor-Kurtalanspor maçı kar engeline takıldı

Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) mücadele eden Çınar Belediyespor - Kurtalanspor arasında oynanacak olan karşılaşma kar yağışı engeline takıldı.

Yoğun kar yağışı tüm ülkeyi etkisi altına alan elverişsiz hava koşulları ve şartları nedeniyle TFF Bal ligi 1.Bölge 1.Grup'ta mücadele eden Çınar Belediyespor - Kurtalanspor arasında oynanacak olan karşılaşma ertelendi.

Maçın hakemleri Bakır Aslan, Enes Daban ve İslim Çakmak üçlüsü tarafından saha kontrolleri sonrası yoğun kar nedeniyle oynanması mümkün olmadığına dair kanaat getirerek ileri bir tarihe erteledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.