Cinayet zanlısı yakalandı

Güncel 22.11.2022 - 13:52, Güncelleme: 22.11.2022 - 13:52 1320+ kez okundu.
 

Cinayet zanlısı yakalandı

Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden kişinin katil zanlısı yakalandı
Siirt Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, geçtiğimiz gece Fırat C.'nin hayatını kaybettiği kasten öldürme olayında cinayet zanlısı ve suç aletini gizleyen aile üyelerinin gözaltına alındığı bildirildi. Yapılan açıklamada, “Kurtalan’da meydana gelen “Kasten Öldürme” olayı ile ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğümüz “Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Kurtalan İlçe Emniyet Müdürlüğünce” yapılan çalışmalar neticesinde; Olayı gerçekleştirdiği tespit edilen R.H. ve olay anında aynı yerde bulunan, suç aletini gizleyen ve suç yerini yıkamak suretiyle delil kararttıkları tespit edilen aile üyeleri M.H., H.H., M.H., F.H. ve suç aletinin sahibi H.Ö. ekiplerimizce yakalanarak gözaltına alınmış olup adli işlemler devam etmektedir. Suç ve suçluyla olan mücadelemiz kararlılıkla sürecektir” denildi.
Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden kişinin katil zanlısı yakalandı

Siirt Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, geçtiğimiz gece Fırat C.'nin hayatını kaybettiği kasten öldürme olayında cinayet zanlısı ve suç aletini gizleyen aile üyelerinin gözaltına alındığı bildirildi.

Yapılan açıklamada,

“Kurtalan’da meydana gelen “Kasten Öldürme” olayı ile ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğümüz “Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Kurtalan İlçe Emniyet Müdürlüğünce” yapılan çalışmalar neticesinde;

Olayı gerçekleştirdiği tespit edilen R.H. ve olay anında aynı yerde bulunan, suç aletini gizleyen ve suç yerini yıkamak suretiyle delil kararttıkları tespit edilen aile üyeleri M.H., H.H., M.H., F.H. ve suç aletinin sahibi H.Ö. ekiplerimizce yakalanarak gözaltına alınmış olup adli işlemler devam etmektedir. Suç ve suçluyla olan mücadelemiz kararlılıkla sürecektir” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.