Dere yatağında temizleme çalışması

Güncel 14.08.2022 - 19:01, Güncelleme: 14.08.2022 - 19:01 2257+ kez okundu.
 

Dere yatağında temizleme çalışması

Kurtalan’ın en büyük sorunlarından biri olan Nar Deresi’nde temizleme ve ıslah çalışmalarına başlandı.
Kurtalan’da Sümer, Tekel ve Yeni mahallelerinden geçen, etrafa yaydığı kötü koku ile vatandaşları rahatsız eden Nar Deresi’nde çalışma başlatıldı.İş makineleri ile derede çalışmalara başlayan Devlet Su İşleri Siirt İl Müdürlüğü (DSİ) ve Kurtalan Belediyesi’ne bağlı ekipler, derede temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle yaz aylarında kötü kokulara sebep olan ve etrafında bulunan yerleşim yerleri için büyük bir problem oluşturan dere yatağında temizleme ve ıslah çalışmalarının tamamlanmasıyla mahalleli derin bir nefes alacak.
Kurtalan’ın en büyük sorunlarından biri olan Nar Deresi’nde temizleme ve ıslah çalışmalarına başlandı.

Kurtalan’da Sümer, Tekel ve Yeni mahallelerinden geçen, etrafa yaydığı kötü koku ile vatandaşları rahatsız eden Nar Deresi’nde çalışma başlatıldı.
İş makineleri ile derede çalışmalara başlayan Devlet Su İşleri Siirt İl Müdürlüğü (DSİ) ve Kurtalan Belediyesi’ne bağlı ekipler, derede temizleme çalışmalarını sürdürüyor.
Özellikle yaz aylarında kötü kokulara sebep olan ve etrafında bulunan yerleşim yerleri için büyük bir problem oluşturan dere yatağında temizleme ve ıslah çalışmalarının tamamlanmasıyla mahalleli derin bir nefes alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.